Siirry pääsisältöön
Jeanmaire Brut
Täältä voit helposti tilata Jeanmaire Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jeanmaire Brut

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 750 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Jeanmaire Brut

Jeanmaire Brut on korkealaatuinen samppanja, joka tunnetaan hienostuneesta maustaan ja erinomaisesta laadustaan. Tämä samppanja on peräisin Ranskasta, joka tunnetaan maailman parhaista viinialueista. Jeanmaire Brutin valmistusprosessi perustuu perinteisiin menetelmiin, jossa käytetään vain parhaimpia rypäleitä ja tarkoin valittuja viiniköynnöksiä.

Jeanmaire Brutilla on raikas ja hedelmäinen maku, joka tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän sitruksen ja kypsien hedelmien aromeja. Samppanjan keveys ja eleganssi tekevät siitä täydellisen juoman juhla- ja juhlatilaisuuksiin. Se sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi aperitiivina tai seuraksi merenelävien, kalojen ja vaalean lihan kanssa.

Jeanmaire Brutin ainutlaatuista makua täydentää sen hienostunut tuoksu. Se tarjoaa houkuttelevan sekoituksen kukkia ja pähkinöitä, jotka luovat viehättävän ja hienostuneen ilmapiirin.

Jeanmaire Brutia suositellaan tarjoiltavaksi noin 6-8 asteessa. Tämä lämpötila mahdollistaa samppanjan aromien täydellisen esiintuomisen. Samppanja on parasta nauttia viilennettynä ja raikkaana, jotta sen mukaansatempaava maku pääsee oikeuksiinsa.

Kaiken kaikkiaan Jeanmaire Brut on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuista samppanjaa. Sen herkullinen maku ja huolellisesti valitut raaka-aineet tekevät siitä unohtumattoman juoman erityisiin tilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Jeanmaire Brut lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.