Siirry pääsisältöön
1664 Blanc
Täältä voit helposti tilata 1664 Blanc lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

1664 Blanc

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om 1664 Blanc

1664 Blanc on ranskalainen olut, joka on tunnettu raikkaasta maustaan ja hienostuneesta tyylistään. Tämä kirkasvaalea vehnäolut tarjoaa upean yhdistelmän hedelmäisiä ja sitruksisia aromi, joka herättää aistit eloon heti ensimmäisestä siemauksesta lähtien. Sen pikkusyvyys on täydellinen virkistävien kesäpäivien nautiskeluun.

1664 Blancin herkullinen maku ja tuoksu ovat peräisin laadukkaista raaka-aineista, kuten vehnämaltaasta, humalasta ja appelsiinin kuoresta. Oluen miellyttävä, pehmeä suutuntuma ja kevyt hiilihappoisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia janojuomasta, jossa on hieman tasapainoa ja monimutkaisuutta.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi kevyille ruoille, kuten salaatteihin, mereneläville ja vaalealle lihalle. Sen raikkaus ja hedelmäisyys toimivat täydellisesti myös aperitiivina tai seurustelujuomana ystävien kanssa. 1664 Blanc olut tulisi nauttia viileänä, noin 6-8 °C lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Yhteenvetona voi todeta, että 1664 Blanc on tyylikäs ja raikas olut, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän hedelmäisiä ja sitruksisia makuja. Sen kevyt suutuntuma tekee siitä nautinnollisen juoman moniin eri tilanteisiin. Olipa kyseessä rentouttava ilta ystävien kanssa tai aurinkoinen päivä terassilla, tämä ranskalainen olut täyttää odotuksesi ja jättää pysyvän muistijäljen maistuvasta makuelämyksestä.

Täältä voit helposti tilata 1664 Blanc lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.