Siirry pääsisältöön
Fulltofta Sjuan
Täältä voit helposti tilata Fulltofta Sjuan lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fulltofta Sjuan

Ruotsi Skåne länHörby kommun Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Fulltofta Sjuan

Fulltofta Sjuan on korkealaatuinen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen vaativille viininystäville. Tämä viini tuo tullessaan perinteitä ja historiaa, sillä se on valmistettu huolella valituista rypäleistä, jotka kasvavat Fulltofta-vuoren viiniviljelmillä.

Fulltofta Sjuanin alkuperä on tärkeä osa sen identiteettiä. Viiniviljelmät sijaitsevat idyllisellä Fulltofta-vuorella, joka on tunnettu rypäleiden viljelyn ihanteellisista olosuhteistaan. Täällä ilmasto on suotuisa ja maaperä ravinteikas. Nämä tekijät takaavat, että Sjuanin rypäleet ovat täynnä makua ja aromaattisia ominaisuuksia.

Fulltofta Sjuanin maku on monimuotoinen ja hienostunut. Siinä maistuvat tummat marjat, kypsät hedelmät ja hienovarainen mausteisuus. Viini tarjoaa tasapainoisen ja pehmeän lopputuloksen, joka jättää jälkeensä pitkäkestoisen ja miellyttävän jälkimaun. Tämä ainutlaatuinen maku tekee Fulltofta Sjuanista täydellisen valinnan lihan, juustojen ja muiden herkkujen kumppaniksi ruokapöydässä.

Fulltofta Sjuanin aromi on intensiivinen ja houkutteleva. Siinä voi aistia kypsien hedelmien, tumman suklaan ja hienojen mausteiden vivahteita. Viinin tuoksu kietoutuu ympärilläsi ja kutsuu sinut nauttimaan sen herkullisista ominaisuuksista.

Fulltofta Sjuanin matkalla syötiin ja se huokuu harmoniaa. Viini on valmistettu rakkaudella ja huolellisuudella, joten sen maistaminen kannattaa tehdä samalla rakkaudella ja huolellisuudella. Fulltofta Sjuan ansaitsee tulla nautituksi oikeassa seurassa ja oikeassa lämpötilassa. Suosittelemme nauttimaan tätä ainutlaatuista viiniä 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maku ja aromit pääsevät täyteen loistoonsa.

Fulltofta Sjuan on täydellinen valinta kaikille viininharrastajille, jotka haluavat kokea laadukkaan ja makuelämyksellisen viinin. Sen alkuperä, maku, aromi ja oikea palvelulämpötila tekevät siitä korvaamattoman valinnan juhliin, illallisiin tai rentoon nautiskeluun ystävien kanssa. Astu rohkeasti Fulltofta Sjuanin maailmaan ja anna sen viedä sinut matkalle täynnä herkullisia yllätyksiä.

Täältä voit helposti tilata Fulltofta Sjuan lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.