Siirry pääsisältöön
Baggens IPA
Täältä voit helposti tilata Baggens IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Baggens IPA

Ruotsi Stockholms länNacka kommun Pullo 330 ml 6.1% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Baggens IPA

Baggens IPA on erinomainen olut kaikille IPA-tyylin ystäville. Tämä olut on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja se tarjoaa täyteläisen maun ja houkuttelevan tuoksun.

Baggens IPA saa alkunsa ruotsalaiselta pienpanimolta, joka on erikoistunut laadukkaiden ja maistuvien oluiden valmistukseen. Tämä IPA on todellinen herkkupala oluen ystäville, jotka arvostavat täyteläisiä ja voimakkaita makuja.

Baggens IPA:n maku on voimakas ja monipuolinen. Siinä on vivahteita sitrushedelmistä, havuista ja mausteista, jotka antavat sille ainutlaatuisen ja raikkaan maun. Olut on myös hieman katkera, mutta tasapainoinen, jolloin se sopii täydellisesti maistettavaksi sellaisenaan tai ruokien kanssa.

Tuoksultaan Baggens IPA on houkutteleva ja pitkäkestoinen. Sen tuoksussa voi havaita sitrushedelmien ja havujen aromit, jotka yhdistyvät täydellisesti ja kutsuvat maistamaan tätä herkullista olutta.

Tämä olut sopii erinomaisesti maistettavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen tasapainoinen maku ja hienostunut aromi täydentävät hyvin esimerkiksi grilliruokia, mausteisia ruokia sekä voimakkaita juustoja. Baggens IPA on myös loistava valinta rentoutuessa tai jaettaessa hyvää seuraa ystävien kanssa.

Parhaan maistamiskokemuksen saavuttamiseksi Baggens IPA tulisi nauttia viilennettynä noin 8-10 asteeseen. Tällöin sen maun ja aromin vivahteet pääsevät täydellisesti esiin ja tuovat iloa jokaiseen siemaan.

Baggens IPA on olut, joka tarjoaa täyteläisen maun, monipuoliset aromit ja hienostuneen tuoksun. Se sopii niin oluen ystäville kuin ruoan kanssa nautittavaksi. Kokeile tätä herkullista olutta ja anna sen viedä sinut makumatkalle IPA-tyylin maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Baggens IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.