Siirry pääsisältöön
Wine Urban Park Rosso biologico 2021
Täältä voit helposti tilata Wine Urban Park Rosso biologico 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wine Urban Park Rosso biologico 2021

Italia VeroneseVenetien Purkki 250 ml 12% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Purkki
Vuosikerta 2021

Om Wine Urban Park Rosso biologico 2021

Viinin Urban Park Rosso biologico 2021 on herkullinen ja ekologisesti valmistettu punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makumatkan viininystäville. Tämä upea viini tulee suoraan Urban Parkin viinitilalta, joka sijaitsee kaupunkiympäristön keskellä ja jossa luonto kohtaa kaupungin sykkeen.

Urban Park Rosso biologico 2021 on valmistettu huolella valituista rypäleistä, jotka ovat peräisin tilan omilta viiniviljelmiltä. Viinin valmistuksessa on noudatettu tiukkoja ekologisia periaatteita, joten voit nauttia tästä viinistä hyvällä omallatunnolla. Sen lisäksi, että se on tuotettu kestävällä tavalla, tämä viini tarjoaa myös erinomaisen maistelukokemuksen.

Urban Park Rosso biologico 2021 tarjoaa intensiivisen ja monipuolisen makuelämyksen. Siinä on herkullinen sekoitus tummia marjoja, kuten mustikkaa ja kirsikkaa, jotka tuovat viiniin runsasta hedelmäisyyttä ja syvyyttä. Viinin maussa on myös hienostuneita mausteisia vivahteita, jotka täydentävät sen kokonaisuutta. Tämä tasapainoinen ja pehmeä viini tulee varmasti miellyttämään kaikkia punaviinin ystäviä.

Urban Park Rosso biologico 2021:n aromi on houkutteleva ja hienostunut. Siinä on havaittavissa hentoja kukkaisia ja mausteisia tuoksuja, jotka luovat miellyttävän ja hienostuneen tunnelman.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai se voi toimia täydellisenä kumppanina monille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin punaisten liharuokien, patojen ja kypsytettyjen juustojen kera. Suosittelemme nauttimaan tämän viinin hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen monipuolinen makuprofiili pääsee parhaiten esiin.

Tervetuloa tutustumaan Urban Park Rosso biologico 2021 -viinin maailmaan – ekologisesti valmistettuun herkkutuotteeseen, joka tarjoaa unohtumattoman makumatkan ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon viinin ystäville!

Täältä voit helposti tilata Wine Urban Park Rosso biologico 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.