Siirry pääsisältöön
Bladnoch Samsara
Täältä voit helposti tilata Bladnoch Samsara lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bladnoch Samsara

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandLowlands Pullo 700 ml 46.7% vol
Pakkaus Pullo

Om Bladnoch Samsara

Bladnoch Samsara on hienosti käsityönä valmistettu skotlantilainen viski, joka on saanut inspiraationsa alueen rikkaasta perinteestä ja upeasta ympäristöstä. Tämä viski tarjoaa ainutlaatuisen matkan Skotlannin mauttomaailmaan ja tarjoaa nautittavia kokemuksia niin makuaisteille kuin hajuaistillekin.

Bladnoch Samsara valmistetaan pienissä erissä käyttäen perinteisiä ja huolella valittuja raaka-aineita. Sen valmistuksessa käytetään vain paikallisesti viljeltyjä ohramallaita, jotka antavat viskille sen hienostuneen ja tasapainoisen maun. Lisäksi viskin valmistuksessa käytetään perinteisiä tislausmenetelmiä, jotka saavat esiin sen syvän ja rikkaan luonteen.

Bladnoch Samsara tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen pehmeä ja täyteläinen maku täydentyy herkullisilla kermaisilla vivahteilla ja makeilla hedelmäisillä sävyillä. Vispilän jälkimaku on pitkä ja lämmin, jättäen suuhun miellyttävän tyytyväisen tunteen.

Bladnoch Samsara kutsuu sinut tutustumaan Skotlannin maaseudun tunnelmaan ja elämykseen. Sen hienovarainen ja houkutteleva tuoksu vie mielen sinne, missä savukkeet polttavat turpeen päällä ja merituuli tuoksuu suolaiselta. Viskin luonteenomainen tuoksu kytkeytyy täydellisesti sen rikkaaseen makuun, luoden kokonaisvaltaisen elämyksen jokaiselle aistille.

Bladnoch Samsara on täydellinen seuralainen nauttiessaan hienoista makuhermoja hyväilevistä annoksista. Sen pehmeät ja hienostuneet maut sopivat erinomaisesti esimerkiksi juustojen, tumman suklaan sekä savustetun kalan ja lihan kumppaniksi. Tämä viski on valmistettu nautittavaksi sellaisenaan tai voit myös kokeilla sitä rohkeasti erilaisten drinkkien pohjana.

Bladnoch Samsara tulisi nauttia huoneenlämpöisenä tai jäämäisenä. Jäämedän juotuna maun hienoudet ja vivahteet pääsevät täysin oikeuksiinsa. Vispaile lasissasi Bladnoch Samsaraa ja anna sen viedä sinut mukanaan tähän ainutlaatuiseen skotlantilaiseen viskimaailmaan.

Täältä voit helposti tilata Bladnoch Samsara lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.