Siirry pääsisältöön
Olut Cyril & Stig
Täältä voit helposti tilata Olut Cyril & Stig lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Olut Cyril & Stig

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Olut Cyril & Stig

Olut Cyril & Stig on laadukas ja ainutlaatuinen olut, joka tarjoaa täydellisen makuelämyksen. Cyril & Stig -oluella on vahva historiallinen tausta, joka juontaa juurensa vanhoihin olutvalmistusperinteisiin. Oluiden syntymäpaikka on tarkoin valitut paikat, joilla on pitkä ja arvostettu historia oluen valmistuksessa.

Cyril & Stig -olut on tasapainoinen ja moniulotteinen. Sen ainutlaatuinen maku, jossa yhdistyy erilaiset aromeiltaan voimakkaat maltaat ja humalat, antaa sille oman erityisen luonteensa. Olut Cyril & Stig tarjoaa täyteläisen ja miellyttävän maun, jossa on tuntuvia vivahteita paahteisuudesta ja mausteisuudesta.

Olut Cyril & Stig on myös aromaattinen kokemus. Sen rikas tuoksu saa aikaan miellyttävän tunnelman ja herättää kiinnostuksen heti ensimmäisestä haistamisesta lähtien. Sen tuoksussa voi havaita hienostunutta mallasta ja humalaa, joka tuottaa raikkaan ja houkuttelevan vaikutuksen oluen ystäville.

Cyril & Stig -olut sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kera. Sen moniulotteinen maku ja miellyttävä tuoksu täydentävät erinomaisesti erilaisia ​​ruokalajeja. Olut Cyril & Stig on erityisen suositeltavaa nautittavaksi lihavalmisteiden, grilliruokien tai mausteisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku tuo esiin ruoan maut ja parantaa kokonaiskokemusta.

Cyril & Stig -oluella on myös tarkkaan suositeltu tarjoilulämpötila, joka on 8-10°C. Tässä kohtaa olut pääsee täydellisesti oikeuksiinsa ja sen maku sekä tuoksu tulevat täysin esiin. On tärkeää noudattaa suositeltua lämpötilaa varmistaakseen parhaan mahdollisen nautinnon tästä laadukkaasta oluesta.

Olut Cyril & Stig on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka haluavat kokea ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen moniulotteinen maku, rikas tuoksu sekä suositeltu ruokapareja ja tarjoilulämpötila tekevät tästä oluesta erinomaisen valinnan erityisiin tilaisuuksiin tai vain rentoutumishetkiin. Cyril & Stig -olut tarjoaa unohtumattoman olutelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Olut Cyril & Stig lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.