Siirry pääsisältöön
Pilsner Urquell
Täältä voit helposti tilata Pilsner Urquell lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pilsner Urquell

Tšekki Pullo 330 ml 4.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Pilsner Urquell

Pilsner Urquell on perinteinen tšekkiläinen olut, joka tarjoaa ikimuistoisen makuelämyksen yhdistettynä rikkaaseen historiaan. Olut on saanut inspiraationsa perinteisestä pilsner-oluista, ja siinä yhdistyvät tarkkaan valitut raaka-aineet, huolellinen valmistusprosessi sekä tinkimätön laatu.

Pilsner Urquell tunnetaan hienostuneesta maustaan, joka on tasapainossa aitojen maltaiden, humalan ja puhtaan veden kanssa. Se tarjoaa raikkaan ja miellyttävän tunteen suussa, joka sopii täydellisesti nautittavaksi niin arkena kuin juhlan hetkissä. Tämä olut on täydellinen valinta tšekkiläisen oluen ystäville ja niille, jotka haluavat kokea aidon klassisen pilsnerin maun.

Pilsner Urquellilla on myös herkullinen ja houkutteleva tuoksu, joka houkuttelee sinut ottamaan ensimmäisen siemauksen. Sen maltainen ja hieman makea tuoksu täydentyy hienovaraisella humalan aromilla, joka tekee siitä houkuttelevan jokaiselle oluiden ystävälle.

Tämä olut sopii monenlaisten ruokien kanssa, ja sen rikas maku täydentää erityisesti tšekkiläistä keittiötä. Kokeile sitä paikallisten makkaraklassikoiden, mausteisten liharuokien tai juustojen parina. Pilsner Urquellin raikas ja täyteläinen maku tasapainottaa täydellisesti ruuan mausteisuutta ja antaa sille todellisen nosteen.

Olut tulisi tarjoilla optimaalisessa lämpötilassa, noin 7-10 asteessa, jotta sen maku ja tuoksu pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tässä lämpötilassa oluen ominaisuudet korostuvat parhaiten ja tarjoavat sinulle täydellisen olutelämyksen.

Pilsner Urquell vie sinut matkalle tšekkiläisen oluen maailmaan, jossa perinteiden ja makujen kohtaaminen tarjoaa unohtumattomia hetkiä. Nauti tästä aidosta ja arvostetusta oluesta, joka on ollut suosittu valinta jo vuosikymmenten ajan.

Täältä voit helposti tilata Pilsner Urquell lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.