Siirry pääsisältöön
Watt Stjernsund Brygghus AB
Täältä voit helposti tilata Watt Stjernsund Brygghus AB lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Watt Stjernsund Brygghus AB

Ruotsi Hedemora kommunDalarnas län Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Watt Stjernsund Brygghus AB

Esittelemme ylpeänä Watt Stjernsund Brygghus AB:n upean olutvalikoiman. Meidän oluemme ovat tunnettuja laadustaan ja merkittävästä alkuperästään. Jokaisella oluella on oma tarinansa, joka heijastuu sen ainutlaatuiseen makuun ja tuoksuun.

Härkomst, suomeksi alkuperä, on olut, joka on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja pitkällä perinteellä. Sen valmistuksessa on käytetty vain parhaita paikallisia maltaisia ja humalia, jotka tuovat sille rikkaan ja syvän maun. Härkomst on saanut nimensä tästä ainutlaatuisesta alkuperästään, joka tekee siitä todellisen taideteoksen oluentuotannon maailmassa.

Sen rinnalla Härkomstilla on myös herkullinen tuoksu, joka houkuttelee sinut nauttimaan sen ainutlaatuisesta mausta. Sen tuoksussa voit aistia hienovaraisia maltaisia ​​ja humalaisia ​​nuotteja, jotka jäävät pitkäksi aikaa mieleesi ja tekevät juomakokemuksestasi unohtumattoman.

Härkomstin ainutlaatuisen maun ja tuoksun ansiosta se sopii täydellisesti monenlaisille ruokalajeille ja tilaisuuksille. Se täydentää erinomaisesti grillattua lihaa, tulisia kastikkeita ja vahvoja juustoja. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan seuraksi hyville keskusteluille ystävien kanssa.

Suosittelemme tarjoilemaan Härkomstin viileänä, noin 6-8 °C:ssa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä lämpötila nostaa esiin oluen monimuotoisen luonteen ja antaa sinulle parhaan mahdollisen juomaelämyksen.

Härkomst on kunnianosoitus perinteiselle oluenvalmistukselle ja tämän päivän makuelämyksille. Sen ainutlaatuinen alkuperä, herkullinen maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä varman valinnan oluen ystäville kaikkialla.

Tervetuloa tutustumaan Watt Stjernsund Brygghus AB:n Härkomstin valikoimaan ja löytämään uusia maisteluelämyksiä!

Täältä voit helposti tilata Watt Stjernsund Brygghus AB lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.