Siirry pääsisältöön
Villa de Corullón  2020
Täältä voit helposti tilata Villa de Corullón 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Villa de Corullón 2020

Espanja Kastilien-LeónBierzo Mencía Pullo 750 ml 14% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Mencía

Om Villa de Corullón 2020

Villa de Corullón 2020 - Tämä upea viini tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen suomalaisille viinin ystäville. Villa de Corullón 2020 on valmistettu huolellisesti valituista rypäleistä ja sen huippulaadukkaat ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niin erityisiin tilaisuuksiin kuin rentoihin hetkiinkin.

Tämän viinin alkuperä on Corullónissa, Bierzonin alueella Espanjassa, ja sen juuret ulottuvat syvälle viininvalmistuksen historiaan. Tämän seudun ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat ihanteelliset olosuhteet viinirypäleiden kasvulle, ja tätä rich heritagea vaalitaan jokaisessa Villa de Corullón 2020 -pullottelussa.

Maun ja tuoksun osalta Villa de Corullón 2020 tarjoaa rikkaita ja intensiivisiä vivahteita. Siinä voi aistia tummia marjoja, kuten kirsikkaa ja karhunvatukkaa, sekä mausteisia sävyjä, kuten mustapippuria ja neilikkaa. Viinin pehmeä ja tasapainoinen rakenne tekee siitä miellyttävän juotavan, ja sen pitkä, elegantti jälkimaku jättää unohtumattoman vaikutuksen.

Villa de Corullón 2020 sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se on myös loistava kumppani monille ruoille. Kokeile sitä esimerkiksi grillatun naudanlihan, lammasruokien tai metsäsienien kanssa. Villa de Corullón 2020 täydentää täydellisesti näiden ruokien makuprofiileja ja tuo esiin niiden parhaat puolet.

Parhaan makunautinnon varmistamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Villa de Corullón 2020 -viiniä hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Tämä lämpötila auttaa viinin aromien kehittymisessä ja tuo esiin sen monimuotoiset maut entistä paremmin.

Kokonaisuudessaan Villa de Corullón 2020 on laadukas ja eleganteilla sävyillä varustettu viini, joka tarjoaa upean makuelämyksen. Sen ainutlaatuinen alkuperä, rikkaat maut ja monikäyttöisyys tekevät siitä täydellisen valinnan niin viinin harrastajille kuin nautiskelijoillekin. Kokeile Villa de Corullón 2020 -viiniä ja anna sen viedä sinut matkalle Espanjan viinialueiden sydämeen!

Täältä voit helposti tilata Villa de Corullón 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.