Siirry pääsisältöön
Stockholm Brewing Saison Sauvage
Täältä voit helposti tilata Stockholm Brewing Saison Sauvage lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stockholm Brewing Saison Sauvage

Ruotsi Stockholms stadStockholms län Pullo 375 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
33%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Stockholm Brewing Saison Sauvage

Stockholm Brewing Saison Sauvage on raikas ja villi belgialaistyylinen saison-olut, joka vangitsee pohjoismaisen luonnon ainutlaatuisen henkäyksen. Tämä hienostunut ja monipuolinen olut tarjoaa upean makumatkan sekä herkullisen aromin, joka hivelee aisteja.

Härkomst - Stockholm Brewing Saison Sauvage valmistetaan tinkimättömällä huolella pienen erän käsityönä Tukholmassa, Ruotsissa. Olut edustaa alkuperältään belgialaista saison-tyyliä, joka on tunnettu raikkaudestaan ja hedelmäisyydestään. Pohjoismaisilla vaikutteilla höystetty olut kunnioittaa paikallista perinnettä ja luonnon raikkautta.

Smak - Tämä Saison Sauvage tarjoaa miellyttävän ja moniulotteisen maun, jossa on aistittavissa yrttisiä ja sitruksisia vivahteita. Olut on kuiva ja täyteläinen, ja sen maku on tasapainoinen ja hienostunut. Jokainen kulauksensa vie sinut matkalle, jossa voit nauttia sopusoinnusta ja luonnollisesta raikkaudesta.

Doft - Olut hemmottelee myös herkullisella tuoksullaan, jossa voi erottaa kevyitä mausteisia ja hedelmäisiä nuotteja. Olut on hienostunut sekä tuoksussa että maussa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat hienostuneita ja moniulotteisia makuja.

Mat och serveringstemperatur - Stockholm Brewing Saison Sauvage on erinomainen kumppani monenlaisille ruoille. Sen raikas ja moniulotteinen maku sopii erityisesti kevyille kalaruoille, salaateille ja vaalealle lihalle. Olut on myös täydellinen seurustelu- ja rentoutumishetkiin, jolloin voit todella nauttia sen kompleksisista mauista ja tuoksuista.

Olutta kannattaa nauttia hieman viilennettynä, noin 6-8 asteen lämpötilassa, jolloin sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Stockholm Brewing Saison Sauvage on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea pohjoismaisen luonnon ainutlaatuisuuden ja nauttia belgialaisen olutperinteen taianomaisuudesta.

Täältä voit helposti tilata Stockholm Brewing Saison Sauvage lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.