Siirry pääsisältöön
Carlsberg Export
Täältä voit helposti tilata Carlsberg Export lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Carlsberg Export

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Carlsberg Export

Carlsberg Export on tanskalainen olutmerkki, joka tarjoaa aidon ja laadukkaan olutkokemuksen. Sen juuret juontavat vuoteen 1847, jolloin se lanseerattiin ensi kertaa markkinoille. Tämä olut on erityisesti suunniteltu nautittavaksi ystävien kanssa hyvän ruoan kera.

Carlsberg Exportin raikas maku ja tasapainoinen humalointi tekevät siitä täydellisen valinnan oluen ystäville. Sen rikas maltaisuus antaa sille pehmeän ja täyteläisen luonteen, kun taas hienovaraiset mausteiset nuotit tekevät siitä miellyttävän juoman. Sen viipyvä jälkimaku jättää suuhun pitkään kestävän tyydytyksen tunteen.

Carlsberg Exportin hienostunut tuoksu on houkutteleva ja houkuttelee sinut viipymään hetken sen äärellä. Sen maltainen ja hieman hedelmäinen tuoksu houkuttelee sinua ottamaan ensimmäisen raikkaan siemauksen ja hukuttamaan itsesi oluen täyteläiseen maailmaan.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi monenlaisten ruokien kera. Se täydentää hyvin esimerkiksi grillatun lihan, kalaruokien, juustojen ja salaattien makumaailmaa. Sen monikäyttöisyys tekee siitä luotettavan valinnan jokaiseen ruokapöytään.

Carlsberg Export tulisi nauttia viileänä, noin 6–8 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa oluen raikkautta ja antaa sen makuominaisuuksien loistaa parhaalla mahdollisella tavalla. Riippumatta siitä, nautitko sitä kesäpäivänä terassilla tai illanistujaisissa ystävien kanssa, Carlsberg Export tarjoaa aina täydellisen juoman.

Olitpa sitten kokenut oluen ystävä tai vasta tutustumassa oluen maailmaan, Carlsberg Export tarjoaa unohtumattoman olutkokemuksen. Sen perinteiset tavaramerkit ja tinkimätön laatu tekevät siitä yhden maailman suosituimmista olutmerkeistä. Ota ystäväsi mukaan, istu alas ja nauti hyvästä seurasta ja Carlsberg Exportin ainutlaatuisesta mausta.

Täältä voit helposti tilata Carlsberg Export lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.