Siirry pääsisältöön
Grästorps Bryggeri Craftwerket 3.0
Täältä voit helposti tilata Grästorps Bryggeri Craftwerket 3.0 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Grästorps Bryggeri Craftwerket 3.0

Ruotsi Västra Götalands länLilla Edets kommun Pullo 330 ml 6.3% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Grästorps Bryggeri Craftwerket 3.0

Grästorps Bryggeri Craftwerket 3.0 on Suomessa valmistettu käsityöolut, josta löytyy ainutlaatuinen yhdistelmä perinteitä ja nykyaikaista käsityötaitoa. Tämä olut on valmistettu huolellisesti valituista raaka-aineista, jotka tuovat sille syvän ja monipuolisen maun.

Craftwerket 3.0:n juuret juontavat juuriin - juuriin suomalaisiin metsiin ja suonotkoihin. Oluen valmistuksessa on hyödynnetty paikallisia raaka-aineita, kuten tuoreita marjoja ja yrttejä, jotka tuovat sille ainutlaatuisen ja luonnollisen makuprofiilin.

Craftwerket 3.0:n maku on tasapainoinen ja moniulotteinen. Se tarjoaa hienovaraisia sävyjä hapokkuutta, joka tasapainottuu täyteläiseen maltaisuuteen. Marjaisat ja yrttiset aromit täydentävät tätä makuelämystä, jättäen jälkeensä raikkaan ja pitkään kestävän jälkimaun.

Oluen tuoksu on ainutlaatuinen ja houkutteleva. Se avaa sinut metsän aromien ja suomalaisen luonnon tuoksujen maailmaan. Havut ja kukkaiset nuotit luovat miellyttävän ja raikkaan tuoksun, joka saa sinut hetkessä innostumaan tästä ainutlaatuisesta oluesta.

Craftwerket 3.0 sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokailuun. Sen monipuolinen maku ja tasapainoinen hapokkuus tekevät siitä täydellisen kumppanin suolaisten ruokien, kuten grillatun lihan ja juustojen, kanssa. Sen marjaiset ja yrttiset sävyt tuovat myös upean lisän jälkiruokien kanssa.

Voit nauttia Craftwerket 3.0:n parhaalla mahdollisella tavalla tarjoilulämpötilassa noin 8-10°C. Tässä lämpötilassa sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esiin, ja saat nauttia tästä suomalaisesta käsityöoluesta täysin siemauksin.

Grästorps Bryggeri Craftwerket 3.0 on valinta niille, jotka arvostavat laadukasta käsityöolutta, josta löytyy suomalaisen luonnon henkäys ja perinteiden kunnioitus. Tartu tähän ainutlaatuiseen olueseen ja anna sen viedä sinut maistelumatkalle suomalaiseen metsään.

Täältä voit helposti tilata Grästorps Bryggeri Craftwerket 3.0 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.