Siirry pääsisältöön
Barlingbo Bryggeri Bubblå Fläder
Täältä voit helposti tilata Barlingbo Bryggeri Bubblå Fläder lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barlingbo Bryggeri Bubblå Fläder

Ruotsi Gotlands länGotlands kommun Pullo 275 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 8.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Barlingbo Bryggeri Bubblå Fläder

Barlingbo Bryggeri Bubblå Fläder on ruotsalainen käsityöläisoluiden helmi, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Härkomst, Smak, Doft, Mat ja Serveringstemperatur ovat tämän tuotteen tärkeimmät ominaisuudet, jotka tekevät siitä erottuvan ja houkuttelevan valinnan oluen ystäville.

Bubblå Fläderin juuret juontavat Barlingboon, joka on pieni idyllinen kylä Gotlannin saarella Ruotsissa. Tämä alue tunnetaan pitkäaikaisesta panimoperinteestään, johon Barlingbo Bryggeri ylpeästi liittyy. Käsityöläisten ammattitaito ja intohimo näkyvät tässä tuotteessa, joka on valmistettu rakkaudella ja huolella perinteisiä menetelmiä kunnioittaen.

Bubblå Fläderin makuprofiili on raikas ja kevyt, jossa pääosassa on tuoreiden fläderkukkien herkkä makeus. Tämä antaa oluelle luonteikkaan ja miellyttävän maun, joka on sopivasti tasapainossa muiden luonnollisten ainesosien kanssa. Juoman aromi on houkutteleva ja kutsuva, joka leijailee lasista herättäen mielihyvää ja odotusta.

Tämän ainutlaatuisen oluen lisäksi Bubblå Fläderin monipuolisuus ruokien pariksi on huomionarvoista. Sen raikkaat maut sopivat täydellisesti erilaisten kesäisten salaattien, vaaleiden kalojen ja äyriäisten kanssa. Se toimii myös erinomaisesti aperitiivina tai rentouttavana juomana lämpiminä kesäiltoina ystävien kanssa ja tarjoaa hyvää seuraa koko ruokailuhetken ajan.

Jotta voitaisiin nauttia tästä herkullisesta oluesta parhaalla mahdollisella tavalla, suosittelemme serveringstemperaturiksi noin 6-8 astetta. Tällöin Bubblå Fläderin maut pääsevät oikeuksiinsa ja sen raikkaus korostuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Barlingbo Bryggeri Bubblå Fläder on palanen ruotsalaista käsityöläisoluiden perinnettä, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen kaikille oluen ystäville. Tuo pala Gotlannin idylliä ja raikkautta kesäiltoihin ja astu Barlingbo Bryggerin maailmaan Bubblå Fläderin kyydissä.

Täältä voit helposti tilata Barlingbo Bryggeri Bubblå Fläder lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.