Siirry pääsisältöön
Halmstad Cryo NEIPA
Täältä voit helposti tilata Halmstad Cryo NEIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Halmstad Cryo NEIPA

Ruotsi Halmstads kommunHallands län Pullo 330 ml 6.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Halmstad Cryo NEIPA

Halmstad Cryo NEIPA on ruotsalainen olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja nautinnollisen juomatapahtuman. Tämä erittäin humaloitu NEIPA on valmistettu perinteisellä New England -tyylillä, jossa on lisäksi hyödynnetty innovatiivista kylmähumalointitekniikkaa.

Halmstad Cryo NEIPAn alkuperä on peräisin Halmstadin kaupungista Ruotsista, joka tunnetaan laadukkaista oluistaan. Tämä kiehtova olut yhdistää pohjoisen luonnon inspiroiman tuoksun ja maun modernin olutvalmistuksen innovaatioiden kanssa.

Sen maussa on voimakas ja raikas humaloinnin puraisu, joka on täydellisessä tasapainossa viljaisen makeuden kanssa. Olut tarjoaa myös runsaan hedelmäisyyden, jossa on trooppisia ja sitrusmaisia piirteitä. Näiden ominaisuuksien ansiosta Halmstad Cryo NEIPA tarjoaa täyteläisen ja raikkaan makuelämyksen, joka miellyttää vaativiakin oluen ystäviä.

Halmstad Cryo NEIPAn tuoksu on intensiivinen ja houkutteleva. Siinä yhdistyvät trooppiset hedelmät, mangon ja ananaksen aromit sekä sitrushedelmien raikkautta. Tämä hienovarainen ja monipuolinen tuoksumaailma tekee oluesta houkuttelevan jo ennen ensimmäistä siemausta.

Halmstad Cryo NEIPA sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruokapöydän kumppanina. Sen hedelmäiset ja mausteiset piirteet tekevät siitä täydellisen parin grillattujen äyriäisten, savustetun kalan tai mausteisten curryruokien kanssa. Tämä monipuolinen olut täydentää ruokaelämyksiä ja tarjoaa uudenlaista makujen harmoniaa.

Paras tapa nauttia Halmstad Cryo NEIPAta on tarjoilla se viileänä, noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila korostaa oluen mausteisia ja raikkaita piirteitä parhaalla mahdollisella tavalla. Sitä voidaan nauttia niin lasista kuin pullosta, jolloin sen tuoksusta ja mausta voi nauttia täysin.

Halmstad Cryo NEIPA on hienostunut ja koukuttava olut, joka tarjoaa elämyksellisen matkan Pohjois-Euroopan olutkulttuuriin. Sen laadukkaat raaka-aineet, tasapainoinen maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat artisan-oluiden parhainta antia. Kokeile Halmstad Cryo NEIPAta ja tuo pala pohjoismaista olutperinnettä omaan arkeesi.

Täältä voit helposti tilata Halmstad Cryo NEIPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.