Siirry pääsisältöön
Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Fläder
Täältä voit helposti tilata Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Fläder lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Fläder

Ruotsi Gotlands länGotlands kommun Pullo 330 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
58%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 9.5g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Fläder

Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Fläder on raikas ja luonnollinen juoma, joka on valmistettu huolella valituista omenalajikkeista sekä herkullisesta fläderistä. Tämä taidokkaasti valmistettu juoma on peräisin Barlingbo Bryggeriltä, joka sijaitsee idyllisessä Gotlannin saarella Ruotsissa.

Tämän Äppelciderin taustalla on vankka perinne ja taito, jonka juurilla on pitkä historia. Barlingbo Bryggeri on omistautunut tuottamaan korkealaatuisia ja autenttisia juomia, jotka on valmistettu luonnon parhaista ainesosista. Juuri älykkään ja herkän suunnittelun ansiosta tämä äppelcider on täydellinen yhdistelmä raikkautta ja maukasta makeutta.

Maisemalla on tuhti kehys: mehukkaat omenapuut, jotka roudalla kasvavat vahvoiksi ja jännittäviksi, täyttyvät kypsyvistä hedelmistä. Omenien kultainen väri kimmeltää auringonvalossa, kun ne huolellisesti poimitaan käsityönä ja viedään suoraan käsittelyyn. Jokainen omena antaa tälle ciderille luontaisen aromin, joka on täydennetty fläderin pirteällä kukkaisella tuoksulla.

Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Fläder on täydellinen juoma tunnelmallisiin hetkiin ystävien kanssa. Se sopii loistavasti nautittavaksi sellaisenaan tai tarjoiltavaksi raikkaiden salaattien, kesäisten grilliruokien tai kevyen aperitiivin kanssa. Tämä äppelcider on oiva valinta myös seurustelujuomaksi, jossa sen pirteä maku ja miellyttävä makeus tulevat täydellisesti esille.

Tätä Äppelcideria suositellaan nautittavaksi viilennettynä, noin 6-8 asteessa. Tämä tarjoilulämpötila auttaa säilyttämään juoman raikkauden ja sen luonteenomaisen makumaailman. Juo se suoraan pullosta tai kaada se tyylikkääseen lasiin, jotta voit täysin nauttia sen rikkaasta värin ja miellyttävän tuoksun.

Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Fläder yhdistää perinteet ja modernisuuden luodakseen täydellisen juoman sinulle ja ystävillesi nautittavaksi. Tartu tilaisuuteen ja uppoudu tähän ainutlaatuiseen makumatkaan, jonka Barlingbo Bryggeri on valmistanut taitavasti saadakseen sinut ihastumaan tähän raikkaaseen ja herkulliseen äppelcideriin.

Täältä voit helposti tilata Barlingbo Bryggeri Äppelcider med Fläder lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.