Siirry pääsisältöön
Ängöl Lata Dagars IPA
Täältä voit helposti tilata Ängöl Lata Dagars IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ängöl Lata Dagars IPA

Ruotsi Kalmar länKalmar kommun Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Ängöl Lata Dagars IPA

Ängöl Lata Dagars IPA on käsityöoluen kruunaamaton kuningas, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän herkullista makua ja mahtavaa tuoksua. Tämän oluen perinteet juontavat juurensa ruotsalaiseen käsityöoluekulttuuriin, ja se on valmistettu intohimolla ja taidolla täydentämään jokaisen oluen ystävän kokemusta.

Tämän IPA:n valtteina ovat sen huumaava tuoksu sekä miellyttävän voimakas maku. Sen runsas humalointi antaa sille hieman katkeraa luonnetta, joka tasapainotetaan täydellisesti makeilla maltailla. Tämä yhdistelmä luo harmonisen kokemuksen jokaiselle maistajalle.

Tämän IPA:n eksoottinen ja raikas tuoksu kutsuu aistimaan aromien kirjon, joka vie sinut matkalle eksoottisiin maailmankolkkiin. Sitrus, trooppiset hedelmät ja havut sekoittuvat tässä oluessa täydelliseksi harmonyksi.

Tämä olut tarjoaa ainutlaatuisen makuyhdistelmän, joka sopii täydellisesti monenlaisten ruokien seuraan. Sen katkera maku ja raikas tuoksu tasapainottavat täydellisesti mausteisia ruokia, kuten grillattua kalaa ja tulisia kastikkeita. Lisäksi sen runsaat maltaat luovat täyteläisen maun, joka sopii täydellisesti kermaisten kastikkeiden ja juustojen kanssa.

Paras tapa nauttia Ängöl Lata Dagars IPA on tarjoilla se viilennettynä noin 8-10 asteessa. Tässä lämpötilassa sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen yllätyksen jokaiselle oluen ystävälle.

Ängöl Lata Dagars IPA kutsuu sinut rohkealle ja makumatkalle, joten ota tervetulleeksi tämä mahtava olut, joka tyydyttää kaikki aistisi. Valmistaudu elämykseen, jota et tule unohtamaan!

Täältä voit helposti tilata Ängöl Lata Dagars IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.