Siirry pääsisältöön
Train Station Brewery Shipfaced IPA
Täältä voit helposti tilata Train Station Brewery Shipfaced IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Train Station Brewery Shipfaced IPA

Ruotsi Uppsala länKnivsta kommun Pullo 330 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Train Station Brewery Shipfaced IPA

Train Station Breweryn Shipfaced IPA on monipuolinen olut, joka taatusti täyttää oluentuntijoiden odotukset. Tämä erityinen IPA on saanut inspiraationsa merimiesten seikkailuista ja matkoista ympäri maailmaa. Olut kunnioittaa historiallista perinnettä, jossa laivanvarustamot valmistivat erityisiä oluita merillä purjehtiville merimiehille.

Härkomst: Shipfaced IPA on peräisin Train Station Breweryltä, joka sijaitsee kauniissa rautatieasemamiljöössä. Panimon omaperäinen tyyli ja tinkimätön ammattitaito yhdistyvät tässä oluessa, joka on valmistettu rakkaudella ja perinteitä kunnioittaen.

Smak: Tämä IPA herättää aistit eloon vahvan humalan ja hedelmäisten makujen yhdistelmällä. Shipfaced IPA:ssa on raikas ja tasapainoinen maku, joka tarjoaa samanaikaisesti makeutta ja katkeruutta. Jokainen kulauksesi avaa uusia ulottuvuuksia ja paljastaa uusia piirteitä tässä kompleksisessa oluessa.

Doft: Shipfaced IPA:n tuoksu on intensiivinen ja houkutteleva. Se tuo mieleen trooppiset hedelmät, sitrushedelmät ja havupuut. Näin ollen tämä olut houkuttelee sinut maistamaan sen upeita ja monipuolisia makuja.

Mat: Shipfaced IPA on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin tulisille ruoille, grilliruoille ja mausteisille kansainvälisille ruokalajeille. Olut tasapainottaa mausteisuutta ja tarjoaa raikkaan vastapainon.

Serveringstemperatur: Shipfaced IPA voidaan nauttia parhaiten 6-8 asteen lämpötilassa. Näin varmistat, että oluen maut ja aromit pääsevät täydellisesti esiin.

Train Station Breweryn Shipfaced IPA on olut, joka vie sinut unohtumattomalle matkalle makujen maailmaan. Nauti tästä ainutlaatuisesta ja monipuolisesta IPA:sta ystävien kanssa tai rentoudu hetki itseksesi ja anna itsesi uppoutua merimiesten seikkailuihin.

Täältä voit helposti tilata Train Station Brewery Shipfaced IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.