Siirry pääsisältöön
Grande Alberone Vino Rosso
Täältä voit helposti tilata Grande Alberone Vino Rosso lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Grande Alberone Vino Rosso

Italia Cabernet sauvignonMerlotPrimitivoTeroldego Pullo 750 ml 14.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.2g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Merlot, Primitivo, Teroldego

Om Grande Alberone Vino Rosso

Grande Alberone Vino Rosso - Monipuolinen ja hienostunut punaviini!

Grande Alberone Vino Rosso on korkealaatuinen italialainen punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen jokaiselle viinin ystävälle. Tämä viini on valmistettu tarkoin valikoiduista rypäleistä, jotka kypsyvät Italian aurinkoisilla rinteillä. Tuloksena on viini, jossa yhdistyy perinteisen viininvalmistuksen taito ja modernit valmistusmenetelmät.

Grande Alberone Vino Rosso hurmaa ensisipaisusta asti monipuolisuudellaan. Sen intensiivinen maku tarjoaa hienovaraisia hedelmäisiä sävyjä, kuten kirsikkaa ja mustaherukkaa, jotka sulautuvat taitavasti mausteisiin ja hienoisiin tammivivahteisiin. Viini on täyteläinen ja pehmeä suutuntumaltaan, ja sen tasapainoisen hapokkuuden ansiosta se sopii loistavasti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien seurassa.

Grande Alberone Vino Rosso on myös aromikas viini, jonka tuoksussa voi aistia tummia hedelmiä, kuten luumua ja kypsiä marjoja. Lisäksi siinä on hienovaraisia mausteisia ja vaniljaisia vivahteita, jotka tekevät siitä houkuttelevan ja kiehtovan.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Se täydentää loistavasti grillattuja lihoja, riistaruokia, aromikkaita pastoja ja erilaisia kypsytettyjä juustoja. Grande Alberone Vino Rosso on myös ihanteellinen valinta illanistujaisiin tai romanttisiin hetkiin, sillä sen elegantti ja monivivahteinen maku viehättää varmasti kaikkia viinin ystäviä.

Tämän punaviinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta, jotta sen aromit ja maut pääsevät täydessä potentiaalissaan esiin. Viini kannattaa avata ja antaa hengittää hetken ennen sen nauttimista, jotta sen maku kehittyy ja avautuu täysin. Grande Alberone Vino Rosso tekee jokaisesta hetkestä juhlallisen ja unohtumattoman.

Olit sitten kokenut viinin harrastaja tai vasta aloitteleva viinien tutkija, Grande Alberone Vino Rosso tarjoaa sinulle ainutlaatuisen viinisadon. Osta omasi jo tänään ja anna tämän rokkaavan italialaisen punaviinin viedä sinut mukanaan lumoavaan viinimatkaan.

Täältä voit helposti tilata Grande Alberone Vino Rosso lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.