Siirry pääsisältöön
Folkes Ofiltrerade Lager
Täältä voit helposti tilata Folkes Ofiltrerade Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Folkes Ofiltrerade Lager

Ruotsi Östergötlands länLinköpings kommun Pullo 330 ml 4.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Folkes Ofiltrerade Lager

Folkes Ofiltrerade Lager on korkealaatuinen olut, johon on kiinnitetty erityistä huomiota sen alkuperään, makuun, tuoksuun, ruokapareihin ja tarjoilulämpötilaan. Tämä perinteinen lager on suunniteltu säilyttämään luonteensa ja aitoutensa ilman suodattamista, mikä antaa sille täyteläisen ja moniulotteisen maun.

Olut valmistetaan huolella valituista raaka-aineista ja sen hienostuneet makuominaisuudet tekevät siitä miellyttävän juotavan. Sen tasapainoinen maku yhdistää maltaiden pehmeyden ja humalan raikkauden, jolloin jokainen siemaus tarjoaa täydellisen makuelämyksen.

Folkes Ofiltrerade Lagerin tuoksu kutsuu sinut tutustumaan sen monimuotoiseen makuprofiiliin. Voit havaita kevyen maltaisuuden, joka sekoittuu mukavasti humaltuksen tuomaan raikkautta. Tuoksu on houkutteleva ja saa sinut odottamaan jokaista siemausta.

Tämä olut sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja pirteä humalointi parantavat ruokien makua ja tuovat esiin uusia ulottuvuuksia niiden makumaailmassa. Kokeile sitä grillatun lihan, pizzan, mausteisten ruokien tai vaikkapa juustolautasen kanssa.

Folkes Ofiltrerade Lager tulisi nauttia oikeassa lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täydellisesti esiin. Suosittelemme tarjoilemaan tätä hienostunutta olutta noin 6-8 asteessa, jolloin sen maut kehittyvät täydellisesti ja siemaus tarjoaa täydellistä nautintoa.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Folkes Ofiltrerade Lager on täydellinen valinta oluentuntijalle, joka arvostaa laadukasta ja aitoa lageria. Tuotteen huolellisesti valitut ainesosat, moniulotteinen maku, houkutteleva tuoksu sekä sen monipuoliset ruokaparit tekevät tästä oluesta ehdottoman valinnan jokaiseen juhlaan ja nautiskeluhetkeen.

Täältä voit helposti tilata Folkes Ofiltrerade Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.