Siirry pääsisältöön
Vidigal Vinho Verde 2021
Täältä voit helposti tilata Vidigal Vinho Verde 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vidigal Vinho Verde 2021

Portugali Vinho Verde ArintoLoureiroTrajadura Pullo 750 ml 9.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Arinto, Loureiro, Trajadura

Om Vidigal Vinho Verde 2021

Vidigal Vinho Verde 2021 on portugalilainen viinimerkki, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja raikkaan kokemuksen viininystäville. Tämä vuosikerta tarjoaa herkullisen yhdistelmän laadukkaita rypäleitä ja perinteistä portugalilaista viinivalmistustaitoa.

Vidigal Vinho Verde 2021 on valmistettu alueen tyypillisistä rypälelajikkeista, kuten Loureiro, Arinto ja Trajadura. Nämä rypäleet tuovat viiniin eloisan happorakenteen ja raikkaan hedelmäisen maun. Viini on myös kevyt ja kuiva, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kevyille kesäaterioille tai nautittavaksi sellaisenaan.

Viinin tuoksussa on hienovaraisia ​​kukkaisia ​​ja hedelmäisiä vivahteita. Tuoksusta välittyy raikas sitruksen, vihreän omenan ja persikan aromi, joka herättää aistit ja houkuttelee ensimmäisestä tuoksahduksesta lähtien.

Vidigal Vinho Verde 2021 on täydellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Se sopii erinomaisesti merenelävien, salaattien, kevyiden pastaruokien, sushin ja tapasten seuraksi. Viinin keveys ja raikkaus täydentävät hienosti ruokien makupalettia, tarjoten täydellisen tasapainon.

Suosittelemme nauttimaan Vidigal Vinho Verde 2021 viilennettynä noin 8-10 asteessa. Viinin viileä lämpötila korostaa sen raikkautta ja happorakennetta, mikä tekee siitä miellyttävän juoman erityisesti kesäkuumilla.

Kokonaisuutena Vidigal Vinho Verde 2021 on kesäviini, joka hemmottelee aistejaan raikkaudellaan ja hedelmäisyydellään. Tämän huolellisesti valmistetun viinilajikkeen avulla voit nauttia aitoa portugalilaista viinikulttuuria ja luoda muistoja yhdessä ystävien tai perheen kanssa.

Täältä voit helposti tilata Vidigal Vinho Verde 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.