Siirry pääsisältöön
Orvieto Amabile 2020
Täältä voit helposti tilata Orvieto Amabile 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Orvieto Amabile 2020

Italia UmbrienOrvieto DrupeggioGrechettoMalvasíaTrebbiano Pullo 750 ml 12% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 2g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Drupeggio, Grechetto, Malvasía, Trebbiano

Om Orvieto Amabile 2020

Orvieto Amabile 2020 on maukas ja raikas viini, joka tulee Italiasta, Umbrian alueelta. Tämä ainutlaatuinen viini tarjoaa herkullisen ja hienostuneen makuelämyksen.

Orvieto Amabile 2020:n raikas ja hedelmäinen maku sopii täydellisesti aperitiiviksi tai seurustelujuomaksi. Viinin monivivahteisessa maussa voi aistia miellyttävät sitruunan ja valkoisten kukkien sävyt. Lisäksi se tarjoaa hienovaraisen mineraalisuuden, joka lisää viinin kompleksisuutta.

Tämä viini tuoksuu ihanasti kukkaiselta ja sitruunaiselta, mikä tekee siitä virkistävän ja houkuttelevan. Tuoksusta voi löytää myös aavistuksenomenaa ja aprikoosia, mikä antaa viinille makean ja houkuttelevan säväyksen.

Orvieto Amabile 2020 sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokapareihin. Se täydentää erityisen hyvin mereneläviä, kuten simpukoita, äyriäisiä ja kalaa. Sen raikkautta voi myös korostaa sitruunan tai limeen avulla. Viini sopii myös kevyemmille kalaruoille ja salaateille. Jälkiruokien kanssa se toimii loistavasti parina, erityisesti makeiden hedelmien ja kevyiden leivonnaisten kanssa.

Viiniä suositellaan nautittavaksi viilennettynä noin 8-10 asteessa. Tämä auttaa säilyttämään sen raikkauden ja herkullisen makumaailman.

Orvieto Amabile 2020 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia maukkaasta ja raikkaasta viinistä, jossa on monivivahteinen maku ja houkutteleva tuoksu. Se sopii erinomaisesti niin rentoihin illanistujaisiin kuin erityisiin juhlahetkiinkin.

Täältä voit helposti tilata Orvieto Amabile 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.