Siirry pääsisältöön
Absolut Citron
Täältä voit helposti tilata Absolut Citron lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Absolut Citron

Ruotsi Skåne länKristianstads kommun Pullo 700 ml 40% vol
Pakkaus Pullo

Om Absolut Citron

Absolut Citron on ruotsalainen vodka, joka tunnetaan raikkaasta sitruunan mausta ja tuoksusta. Absolut Citron valmistetaan käyttämällä ainoastaan luonnollisia raaka-aineita, ja se ei sisällä lainkaan lisättyjä sokereita. Tämän ansiosta Absolut Citron on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat puhtaita makuja ja haluavat nauttia klassisista sitruunaisista cocktaileista tai käyttää sitä raikkaan maun tuomiseen erilaisiin ruokiin.

Absolut Citronin juuret juontavat juurensa Ruotsiin, jossa se on valmistettu samalla tinkimättömällä laadulla jo vuodesta 1988. Sitruunan raikas maku tuo mieleen aurinkoiset kesäpäivät ja sitruunapuut Välimeren alueella. Absolut Citron sopii erinomaisesti sekä yksinkertaisiin cocktaileihin että monimutkaisempiin juomasekoituksiin, ja sen raikas sitruunan tuoksu tuottaa miellyttävän ensivaikutelman.

Absolut Citronin maun ja luonteen vuoksi se sopii täydellisesti erilaisten ruokien kanssa nautittavaksi. Sen sitruunainen luonne tarjoaa mielenkiintoisen vastapainon rasvaisille ruoille, kuten äyriäisille, kalaruoille tai jopa grillatuille lihalle. Sen raikas maku ja hapokkuus tuovat tasapainoa ruoan maussa ja tekevät kokemuksesta täydellisen.

Absolut Citron tulisi nauttia viilennettynä, jotta sen maku ja raikkaus pääsevät täysin oikeuksiinsa. Suosittelemme serveraamaan sen jääkaappikylmänä tai sekoittamaan sen jäiden kanssa luodaksesi raikkaan ja virkistävän juoman. Absolut Citron sopii myös mainiosti sitruunan maun lisäämiseen erilaisiin juomiin ja cocktailsekoituksiin.

Olipa tavoitteenasi luoda herkullisia cocktaileja tai nauttia yksinkertaisesti raikkaasta ja puhtaasta sitruunan mausta, Absolut Citron on valintasi. Tämä ruotsalainen vodka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen maku-elämyksen, joka vie sinut hetkeksi aurinkoisille etelän rannoille.

Täältä voit helposti tilata Absolut Citron lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.