Siirry pääsisältöön
Ecologica Familias Torrontés Chardonnay 2022
Täältä voit helposti tilata Ecologica Familias Torrontés Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ecologica Familias Torrontés Chardonnay 2022

Argentiina La RiojaCuyo ChardonnayTorrontés Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay, Torrontés

Om Ecologica Familias Torrontés Chardonnay 2022

Ecologica Familias Torrontés Chardonnay 2022 on espanjalaistyylinen valkoviini, joka on täynnä raikkaita makuja ja aromikkuutta. Tämä ainutlaatuinen sekoitus Torrontés- ja Chardonnay-rypäleitä tarjoaa herkullisia makuelämyksiä ja sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa.

Ecologica Familias Torrontés Chardonnayn alkuperä juontaa juurensa aurinkoiseen ja hedelmälliseen Argentiinaan, jossa viinirypäleet kypsyvät täydellisesti. Viiniä valmistetaan ekologisesti kestävällä tavalla, mikä tarkoittaa sitä, että sen valmistuksessa vältetään kemiallisia lannoitteita ja torjunta-aineita. Tämän ansioista viini on paitsi herkullinen myös ympäristöystävällinen valinta.

Ecologica Familias Torrontés Chardonnayn makuprofiili on raikas ja hedelmäinen. Torrontés-rypäleistä saadaan viiniin runsaita sitrus- ja persikkamakuja, kun taas Chardonnay tuo siihen kermaisia ja hunajaisia sävyjä. Näiden elementtien harmoninen liitto tekee tästä viinistä elegantin ja miellyttävän juoman.

Viinin tuoksu on ilahduttavan kukkainen ja hedelmäinen. Voit aistia sen tuoksusta sitruksen ja trooppisten hedelmien herkullisen sekoituksen, joka saa veden kielelle.

Ecologica Familias Torrontés Chardonnay sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokiin. Se on ihastuttava kumppani kevyille salaateille, merenantimille ja kana- tai pastaruokien kanssa. Viini täydentää hyvin myös mausteisia aasialaisia ruokia, kuten thaikastikkeilla maustettuja wokkeja.

Paras tapa nauttia tästä viinistä on tarjoilla se viilennettynä noin 10-12 asteen lämpötilassa. Sen raikkaus ja hedelmäisyys pääsevät parhaiten esiin, kun juot viinin viilennettynä.

Ecologica Familias Torrontés Chardonnay 2022 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat maukasta, eettistä ja ympäristöystävällistä viiniä. Se tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen ja sopii loistavasti monenlaisiin tilanteisiin ja ruokapöytiin.

Täältä voit helposti tilata Ecologica Familias Torrontés Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.