Siirry pääsisältöön
Dry Hopped Mosaic Farmhouse Ale
Täältä voit helposti tilata Dry Hopped Mosaic Farmhouse Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dry Hopped Mosaic Farmhouse Ale

Ruotsi Pullo 375 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Dry Hopped Mosaic Farmhouse Ale

Tämä kuivahumaloitu Mosaic Farmhouse Ale -oluemme on täynnä makua ja aromia, jotka saavat aistisi kukoistamaan. Olutmestareidemme huolella valitsema Mosaic-humala tuo olueemme voimakkaan sitrusmaisen ja havumetsäistä tuoksun, joka yhdistettynä perinteiseen maalaistyylinen käymismenetelmään luo ainutlaatuisen ja kiehtovan makuelämyksen.

Härkönstämme kertoo oluttamme käytetyn puhtaita raaka-aineita sekä perinteisiä pohjoismaisia valmistusmenetelmiä. Käytämme vain korkealaatuisia mallas- ja humalalajikkeita, ja noudatamme tinkimättömästi käsityöläisoluen valmistusprosessin perinteitä. Tavoitteenamme on luoda tasapainoinen ja laadukas olut, joka tyydyttää niin olutasiantuntijoiden kuin aloittelijoidenkin makunystyrät.

Tämän oluen maku ja aromi ovat täydellinen yhdistelmä raikkautta ja intensiteettiä. Mosaic-humala tuo esiin voimakkaan sitrusmaisen maun ja havumetsäisten sävyjen sekoituksen. Oluen omaperäiset maulta heijastavat sen kuivahumaloinnin tuoman raikkauden ja farmariale-tyylisen käymismenetelmän moniulotteisuuden.

Tämä kuivahumaloitu Mosaic Farmhouse Ale on täydellinen valinta monille ruokalajeille, joiden maku vaatii oluelta tasapainoista makuprofiilia. Sen raikas sitrusmaisuus ja havumetsäiset vivahteet toimivat erinomaisesti esimerkiksi grillatun kalan tai siipikarjan kanssa. Voit myös nauttia tätä olutta kevyiden salaattien, mausteisten kalaruokien tai voimakkaiden juustojen kanssa.

Suosittelemme tarjoamaan tämän oluen noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen maku ja aromi pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit nauttia tästä oluesta niin kevyen aterian lomassa kuin rentoutuksen hetkellä ystävien kanssa. Tarjoa ylpeydellä tämä kuivahumaloitu Mosaic Farmhouse Ale, ja nauti makujen ja tuoksujen tanssista.

Täältä voit helposti tilata Dry Hopped Mosaic Farmhouse Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.