Siirry pääsisältöön
Remelluri Blanco  2017
Täältä voit helposti tilata Remelluri Blanco 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Remelluri Blanco 2017

Espanja Rioja Pullo 750 ml 14.5% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om Remelluri Blanco 2017

Esittelen mielelläni sinulle tuotteen: Remelluri Blanco 2017. Tämä upea viini on peräisin Espanjan La Rioja -alueelta, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaista viineistään. Remelluri Blanco 2017 on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka tuovat siihen ainutlaatuisen makuelämyksen.

Tämän viinin maku on raikas ja runsas, jossa on tasapainoinen hapokkuus. Voit odottaa maistavasi sitrushedelmien, omenan ja persikan vivahteita, jotka täydentävät viinin moniulotteista makua. Lisäksi sen hienovaraiset mineraaliset sävyt tekevät siitä hienostuneen ja tyylikkään.

Remelluri Blanco 2017:n tuoksu on viehättävä ja aromaattinen; löydät siitä sitruunankuoren, appelsiinin kukkien ja vaniljan sävyjä. Näiden herkkujen yhdistelmä tekee siitä vastustamattoman ja houkuttelevan.

Mitä tulee ruokapareihin, Remelluri Blanco 2017 sopii täydellisesti äyriäisten, kalapatojen ja kevyiden pastaruokien kanssa. Tämä viini tarjoaa myös upean kumppanuuden salaattien ja pehmeiden juustojen kanssa. Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen valinnan monenlaisille aterioille.

Tärkeä tekijä, jota ei pidä unohtaa, on viinin oikea tarjoilulämpötila. Remelluri Blanco 2017 tulisi tarjoilla noin 10-12 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Tämä viininsiemailu lämpötila korostaa sen raikkautta ja moniulotteisuutta.

Kokonaisuutena Remelluri Blanco 2017 on laadukas ja ylellinen valinta viinin ystäville. Sen ainutlaatuinen maku, hienostunut tuoksu ja monipuolisuus ruokapareihin tekee siitä erinomaisen valinnan erityisiin tilaisuuksiin tai hemmotteluhetkiin. Astu La Riojan viinimaailmaan ja nauti tästä upeasta valkoisesta viinistä.

Täältä voit helposti tilata Remelluri Blanco 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.