Siirry pääsisältöön
Jante Lager
Täältä voit helposti tilata Jante Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Jante Lager

Ruotsi Örebro länÖrebro kommun Pullo 330 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Jante Lager

Jante Lager - Pilsner-tyylinen olut, jolla on perinteikäs historia, raikas maku ja houkutteleva tuoksu. Tämä laadukas olut on peräisin Janten kaupungista, joka sijaitsee Pohjois-Suomen sydämessä. Olut on valmistettu huolella valikoiduista maltaista ja humalista, ja se on täydellinen valinta janojuomaksi tai nautittavaksi rentouttavan illanistujaisen lomassa.

Janten Lagerin maussa on hieno tasapaino maltaita ja humalaa. Sen raikkaus ja keveys tekevät siitä miellyttävän juoman niin oluentuntijoille kuin vasta-alkajillekin. Lagerin hienostunut tuoksu vie ajatukset vehreisiin pohjoisen metsiin ja raikkaaseen suomalaisten järvien ilmaan.

Tämä olut sopii hyvin monenlaisten ruokien kanssa. Sen keveys ja raikkaus tekevät siitä täydellisen seuralaisen kevyeille salaateille, mereneläville sekä vaalealle lihalle. Jante Lageria voi nauttia myös sellaisenaan virkistävänä kesäjuomana, tai maistellaanpa sitä sitten yhdessä ystävien kanssa illanvieton lomassa tai saunomisen jälkeen.

Janten Lageria tulisi nauttia optimaalisella 4-6 celsiusasteen lämpötilalla, jotta sen aromeista saa kaiken irti. Kuohkeat kuplat tanssivat lasissa ja raikkaus tuntuu jokaisella siemauksella. Pakkasessa jäätyneet lasit tai liian kylmänä tarjoillut oluet haihduttavat osan mausta ja aromista, joten oikea lämpötila on tärkeä yksityiskohta tämän oluen täyden nautinnon kokemisessa.

Jante Lager on ylpeä osa Pohjois-Suomen olutkulttuuria. Sen huolella valmistetut ainesosat ja perinteiset valmistusmenetelmät takaavat ensiluokkaisen oluen nautinnon jokaiselle olutmakujen ystävälle. Kokeile Jante Lageria ja sukella Pohjois-Suomen olutperinteisiin!

Täältä voit helposti tilata Jante Lager lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.