Siirry pääsisältöön
Bushmills Original
Täältä voit helposti tilata Bushmills Original lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bushmills Original

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Bushmills Original

Bushmills Original on laadukas irlantilainen viski, jolla on rikas historia ja perinteinen valmistusprosessi. Tämä ainutlaatuinen viski on peräisin Bushmillsin tislaamolta, joka on toiminut Pohjois-Irlannissa jo yli 400 vuoden ajan. Bushmills Original on todellinen irlantilaisen viskin klassikko, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen.

Bushmills Originalin maku on pehmeä ja tasapainoinen. Sen rikas maltaisuus yhdistyy hienostuneeseen hedelmäisyyteen ja kevyisiin mausteisiin. Maku kehittyy suussa asteittain ja jättää jälkeensä pitkään kestävän ja miellyttävän jälkimaun. Tämä viski sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai sekoitettuna suosikkidrinkkiin.

Bushmills Originalin tuoksussa on voimakkaasti läsnä maltaisuus ja pehmeä karamellin makeus. Tuoksussa voi myös aistia kevyitä sitruksen ja vaniljan vivahteita. Tämä viski on suunniteltu miellyttämään hajuhermoja ja herättämään miellyttäviä muistoja Irlannin maaseudulta.

Bushmills Original sopii erinomaisesti useiden ruokalajien kanssa. Sen tasapainoinen maku täydentää hienosti monenlaisia liha- ja kala-annoksia. Se sopii erityisen hyvin yhteen savustetun lohen, grillatun naudanlihan ja mausteisen kanan kanssa. Myös juustot ja suklaa ovat erinomaisia valintoja tämän viskin seuralaisiksi.

Bushmills Original tulisi tarjoilla viileänä, mutta ei jääkaappikylmänä. Tämä viski tarjoaa parhaan makuelämyksen, kun sitä nautitaan noin 15-20 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa viskin makuja ja aromia kehittymään täydellisesti. Voit nauttia siitä hitaasti hörppien tai sekoitettuna suosikkidrinkkiisi.

Bushmills Original on klassinen ja laadukas irlantilainen viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Sen pehmeä maltaisuus, hienostunut hedelmäisyys ja tasapainoinen mausteisuus tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat perinteistä ja aitoa viskiä.

Täältä voit helposti tilata Bushmills Original lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.