Siirry pääsisältöön
DalaBryggeri Cider Äpple Citron
Täältä voit helposti tilata DalaBryggeri Cider Äpple Citron lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

DalaBryggeri Cider Äpple Citron

Ruotsi Rättviks kommunDalarnas län Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 6.3g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om DalaBryggeri Cider Äpple Citron

DalaBryggeri Cider Äpple Citron - Raikas ja pirteä makuelämys Suomesta.

DalaBryggeri Cider Äpple Citron on virkistävä ja makuhermoja kutkuttava juoma, joka on valmistettu parhaista kotimaisista omenista ja raikkaista sitruunoista. Tämän kyseisen omenasiiderin tausta ja alkuperä ovat syvästi suomalaisia, ja se on valmistettu huolella valituista raaka-aineista.

Tämä äpple citron -siideri tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka yhdistelee omenan raikkautta ja sitruunan iloisuutta. Sen maku on tasapainoinen ja raikas, tarjoten samalla lempeän sitruunaisen kirpeyden, joka täydentää omenan makeutta täydellisesti. Jokainen kulautus tästä siideristä herättää makunystyrät ja jättää suuhun raikkaan jälkimaun.

Sen lisäksi, että tämä siideri hurmaa makunystyrät, se tarjoaa myös hienostuneen ja miellyttävän tuoksuelämyksen. Sen tuoksussa voi aistia omenan raikkauden yhdistettynä sitruunan kirpakkuuteen, joka herättää aistit jo ennen ensimmäistä kulautusta.

DalaBryggeri Cider Äpple Citron sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan, ja se toimii myös mainiona kumppanina monille ruoille. Sen raikkaus ja pirteä maku tekevät siitä täydellisen valinnan kesäpiknikille tai rentoon illanviettoon ystävien kanssa. Voit myös kokeilla sitä juomasekoituksissa tai käyttää pohjana herkullisissa siideripohjaisissa cocktaileissa.

Suosittelemme nauttimaan DalaBryggeri Cider Äpple Citron -siiderin viileänä, noin 6-8 asteessa, jotta sen raikkaus ja makuelämys pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit nauttia sitä suoraan pullosta tai kaatamalla sen lasiin ja koristelemalla sitruunanviipaleella tai omenanlohkoilla.

Ole valmis sukeltamaan raikkaaseen makumaailmaan DalaBryggeri Cider Äpple Citron -siiderin avulla ja nauttimaan tästä suomalaisesta herkusta joko yksin tai yhdessä ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata DalaBryggeri Cider Äpple Citron lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.