Siirry pääsisältöön
Wessinge Brygghus Mosaik IPA
Täältä voit helposti tilata Wessinge Brygghus Mosaik IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Wessinge Brygghus Mosaik IPA

Ruotsi Laholms kommunHallands län Pullo 330 ml 5.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Wessinge Brygghus Mosaik IPA

Wessinge Brygghus Mosaik IPA on suomalainen käsityöolueiden helmi, joka hurmaa niin makuaistit kuin hajuaistitkin. Tämä herkullinen olut on saanut innoituksensa amerikkalaisista oluista ja tarjoaa raikasta ja intensiivistä makuelämystä.

Mosaik IPA valmistetaan huolella valikoiduista raaka-aineista, jotka takaavat oluen korkean laadun ja maukkaan luonteen. Olut on vahvasti humaloitu ja sen hienostunut mausteisuus yhdistyy raikkaaseen sitruksisuuteen. Tämä taitavasti tasapainotettu juoma tarjoaa mahtavan yhdistelmän kitkerää ja makeaa, joka varmasti ilahduttaa oluen ystäviä.

Mosaik IPA:n miellyttävä ja houkutteleva tuoksu saa aistit heräämään. Siinä korostuvat trooppiset hedelmät, kuten mango ja passionhedelmä, sekä sitrushedelmien raikkaus. Tämä lempeästi mausteinen ja hedelmäinen tuoksu tekee Mosaik IPA:sta vastustamattoman houkuttelevan.

Mosaik IPA sopii erinomaisesti nautittavaksi monien herkkujen kera. Sen raikas ja makukas profiili täydentää erilaiset grilliruoat, mausteiset curryt sekä voimakkaat juustot. Kokeile rohkeasti myös Mosaik IPA:n yhdistämistä tulisempien ruokien kanssa, sillä sen intensiivinen makumaailma tuo upeaa tasapainoa ruokalajin tulisuudelle.

Optimaaliseen makuelämykseen suosittelemme tarjoilemaan Mosaik IPA:n viilentämättömänä, noin 8-10 asteessa. Tällainen lämpötila korostaa oluen aromikkuutta ja auttaa sen erilaisia makuja pääsemään täysiin oikeuksiinsa. Muista myös käyttää oikeanlaista lasia, joka antaa oluelle tilaa hengittää ja täydentää sen visuaalisia ominaisuuksia.

Wessinge Brygghus Mosaik IPA on suomalaisen käsityöoluen helmi, joka tarjoaa intensiivisen ja raikkaan makumatkan. Tämä olut sopii mainiosti erilaisiin ruokakokonaisuuksiin ja sen hienostunut tuoksu kruunaa kokonaisuuden. Kokeile Mosaik IPA:ta ja anna sen viedä sinut mukaansa herkullisiin makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Wessinge Brygghus Mosaik IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.