Siirry pääsisältöön
Blacksta Brygghus Glutenfri Ale
Täältä voit helposti tilata Blacksta Brygghus Glutenfri Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Blacksta Brygghus Glutenfri Ale

Ruotsi Södermanlands länFlens kommun Pullo 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Blacksta Brygghus Glutenfri Ale

Blacksta Brygghus Glutenfri Ale on täydellinen olutvalinta kaikille, jotka haluavat nauttia viljattomasta juomasta herättämättä kaipausta perinteiselle oluelle. Tämä ainutlaatuinen olut on valmistettu korkealaatuisista aineksista ja sen huolellisesti valitut raaka-aineet tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille gluteenille herkistyneille oluentuntijoille.

Härkomst-alue, josta tämä olut tulee, on ylpeä perinteistään ja kulttuuristaan. Sen aromi ja maku kertovat tarinan paikallisista ainesosista ja perinteisistä olutvalmistusmenetelmistä. Jokainen siemaus välittää ainutlaatuisen ja autenttisen makuelämyksen, joka herättää kauniisti pienten käsityöläispanimoiden perinteet henkiin.

Blacksta Brygghus Glutenfri Ale on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat kokea raikkaan ja täyteläisen juoman samalla kun välttävät gluteenipitoisia aineksia. Oluen maussa yhdistyvät sitruunainen raikkaus ja maltillinen humalan katkeruus, jotka harmonisoituvat täydelliseksi tasapainoksi. Sitruunan ohella löytyy myös aavistus eksoottisia hedelmiä, jotka täydentävät oluen moniulotteista makua.

Tämän oluen tuoksusta voit saada vienoja vivahteita paahdetuista mallasominaisuuksista sekä sitruunankuoresta. Tuoksu on houkutteleva ja hienostunut, joka vihjaa siihen mahtavaan makukokemukseen, joka odottaa sinua jokaisen huikan takana.

Blacksta Brygghus Glutenfri Ale on täydellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Se sopii erinomaisesti äyriäisten, salaattien ja keveiden pastaruokien kanssa. Sen keskitäyteläinen rakenne tulkitsee ruoan makuja kauniisti ja tasapainoisesti. Tämä olut kannattaa nauttia viileänä, noin 6-8 asteen lämpötilassa, jotta sen maku pääsee täyteen potentiaaliinsa.

Blacksta Brygghus Glutenfri Ale on aito herkkupala kaikille oluen ystäville, jotka haluavat nauttia laadukkaasta gluteenittomasta oluesta. Sen perinteikäs maku ja luonnonläheinen tarina tekevät siitä ehdottoman valinnan kaikille, jotka arvostavat maun ja laadun yhdistelmää.

Täältä voit helposti tilata Blacksta Brygghus Glutenfri Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.