Siirry pääsisältöön
Maeli Dili
Täältä voit helposti tilata Maeli Dili lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Maeli Dili

Italia Venetien Moscato giallo Pullo 750 ml 11% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Moscato giallo

Om Maeli Dili

Maeli Dili on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa sinulle unohtumattoman makuelämyksen. Sen alkuperä, maku, tuoksu, sekä oikea ruokavalinta ja tarjoilulämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiseen tilanteeseen.

Maeli Dili -viini juontaa juurensa ainutlaatuiseen maaperään ja ilmastoon, joka luo täydelliset olosuhteet viiniköynnöksille. Sen alkuperäinen lähde takaa korkean laadun ja autenttisen maun, joka erottaa sen joukosta.

Maku on Maeli Dili -viinin ehdoton vahvuus. Sen rikas ja monipuolinen maku täyttää suusi herkullisilla vivahteilla. Jokainen lasillinen on kuin matka eri makumaailmoihin, missä voit nauttia hedelmäisistä, mausteisista tai jopa hieman savuisista sävyistä.

Tuoksussa voit aistia viinin monimuotoisuuden ja rikkauden. Sen hienovaraiset tuoksut herättävät aistisi ja houkuttelevat sinut syventymään viinin makumaailmaan. Voit huomata marjaisia, kukkaisia tai jopa pähkinäisiä tuoksuja, jotka täydentävät viinin monipuolisuutta.

Maeli Dili -viini on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Olipa kyseessä rento illallinen ystävien kanssa tai juhlava perhejuhla, tämä viini täydentää ruoan maut ja tuo esiin sen parhaat puolet. Sen tasapainoinen happamuus ja pehmeät tanniinit tekevät siitä ihanteellisen valinnan liha-, kala-, ja pastaruokien kanssa.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, oikea tarjoilulämpötila on tärkeä tekijä Maeli Dili -viinin nauttimisessa. Jotta saat täyden makunautinnon, suosittelemme tarjoilemaan tämän viinin viilentämättömänä tai kevyesti jäähdytettynä. Näin sen maku ja tuoksu pääsevät täyteen loistoonsa.

Maeli Dili on juoma, joka vie sinut matkalle makumaailman syvimpään osaan. Sen alkuperä, maku, tuoksu, sekä oikea ruokavalinta ja tarjoilulämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille viinin ystäville. Kokeile Maeli Dili -viiniä ja anna sen viedä sinut uusiin makuelämyksiin!

Täältä voit helposti tilata Maeli Dili lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.