Siirry pääsisältöön
Limhamns Sommaröl
Täältä voit helposti tilata Limhamns Sommaröl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Limhamns Sommaröl

Ruotsi Skåne länMalmö stad Pullo 330 ml 4.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Limhamns Sommaröl

Limhamnsin kesäolut on raikas ja herkullinen juoma, joka kutsuu sinut nauttimaan lämpimistä kesäpäivistä. Tämä olut peräisin Limhamnsin pikkukaupungista, joka sijaitsee Ruotsin etelärannikolla. Kaupungin meri-ilmasto ja rikas maaperä antavat Limhamnsin kesäoluolle ainutlaatuisen ja raikkaan maun.

Limhamnsin kesäolut tarjoaa kevyen ja keskitäyteläisen vartalon, joka tekee siitä täydellisen valinnan kesän kuumaan aurinkoon. Sen maku on tasapainoinen ja maanläheinen, jossa on häivähdys sitruksista ja ruohoa. Tämä tekee oluesta virkistävän ja helposti juotavan.

Limhamnsin kesäoluon tuoksussa voi aistia metsän raikkautta ja kukkaisia ​​nuotteja. Se herättää mielikuvia tuoreesta ruohosta, kukkapelloista ja meren tuulista. Tämä houkutteleva tuoksu tekee juomasta houkuttelevan jo pelkällä nuuhkaisulla.

Mitä tulee ruokaan, Limhamnsin kesäolut sopii täydellisesti kevyisiin ja raikkaisiin ruokiin. Kala- ja äyriäisruoat, salaatin ja grillattujen vihannesten lisäksi tämä kesäolut voi täydentää hyvin myös sipsejä ja piknikherkkuja. Rennon kesäaterian seuralaisena tämä olut antaa sille täydellisen viimeisen silauksen.

Limhamnsin kesäolut tulisi nauttia optimaalisessa lämpötilassa, jotta sen maut ja tuoksut tulevat parhaiten esiin. Suosittelemme tarjoilemaan sen noin 6-8 asteessa. Tämä lämpötila korostaa oluen raikkautta ja auttaa sen maistumaan parhaalta.

Tervetuloa nauttimaan Limhamnsin kesäoluen lumoavasta mausta ja tuoksusta. Tämä juoma vie sinut kesän tunnelmaan ja tarjoaa täydellisen virkistyksen kauniilla säällä.

Täältä voit helposti tilata Limhamns Sommaröl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.