Siirry pääsisältöön
Malibu
Täältä voit helposti tilata Malibu lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Malibu

Espanja Pullo 500 ml 21% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 18g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Malibu

Malibu on tunnettu kookoksinen rommi juoma, jolla on juuret Karibianmeren trooppisilla rannoilla. Tämä eksoottinen juoma tuo auringonpaisteen ja hiekkarannan tunnelman pohjolan kylmiin iltoihin. Malibun makea ja täyteläinen maku vie sinut hetkessä hiekkarannan äärelle, ja sen tuoksussa voit aistia trooppisten hedelmien raikkauden.

Malibu on täydellinen valinta juhlavaan hetkeen tai rentoutumiseen ystävien kanssa. Sen eloisa maku ja aromaattinen tuoksu tekevät siitä täydellisen aperitiivin tai juoman, joka täydentää maukkaan aterian.

Malibu sopii erinomaisesti sekoitettavaksi monipuolisten drinkkien ja cocktailien pohjaksi. Voit nauttia sitä sellaisenaan jäiden kanssa tai sekoittaa sen limen ja raikkaan colajuoman kanssa luodaksesi herkullisen Malibu Cola -drinkin. Malibun kirpeän makea maku tulee parhaiten esille, kun sitä maustetaan hedelmien, kuten ananaksen tai passionhedelmän kanssa. Voit myös kokeilla sitä erilaisten alkoholijuomien, kuten vodkan tai tequilan, kanssa luodaksesi uusia ja jännittäviä makuyhdistelmiä.

Malibun parhaita puolia on sen monipuolisuus ruokaparina. Se sopii täydellisesti makeisiin jälkiruokiin, kuten kakkuihin, suklaan kanssa tai vaikka hedelmäsalaattiin. Voit myös nauttia sitä raikkaan salaatin tai merenelävien kanssa, mikä tuo ruokailuhetkeesi trooppisen makuelämyksen.

Malibu kannattaa nauttia viileänä tai huoneenlämpöisenä, jotta sen täyteläinen maku ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Voit tarjoilla sitä jääpalakannusta tai lasista, joka on viilenty kaapissa. Tärkeintä on nauttia Malibusta hyvässä seurassa ja antaa sen kuljettaa sinut hetkeksi trooppiseen paratiisiin.

Täältä voit helposti tilata Malibu lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.