Siirry pääsisältöön
Dwaal
Täältä voit helposti tilata Dwaal lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dwaal

Alankomaat Pullo 330 ml 5.5% vol
Pakkaus Pullo

Om Dwaal

Dwaal on ainutlaatuinen juoma, joka tarjoaa herkullisen matkan erilaisiin makuelämyksiin. Sen syvällinen historia ja tausta tekevät siitä ainutlaatuisen ja arvostetun juoman.

Härkomst, Dwaal valmistetaan huolella valikoiduista raaka-aineista suositulta viinialueelta, joka sijaitsee upean luonnon ympäröimänä. Tämä viinin sijainti ja maaperä vaikuttavat suuresti sen ainutlaatuiseen makuun ja laatuun.

Smak, Dwaal tarjoaa monipuolisen ja rikkaan makuprofiilin, joka vie sinut matkalle maailman eri kulmiin. Jokainen lasillinen on kuin seikkailu uusille makumaisemille. Voit odottaa mausteista ja hedelmäistä makua, jota täydentävät hienostuneet tanniinit.

Doft, Dwaal on tunnettu myös voimakkaasta ja houkuttelevasta tuoksustaan. Jokainen siemaus vie sinut aromien maailmaan, jossa voit havaita pähkinää, vaniljaa ja herkullista marjaisuutta. Dwaal tarjoaa kauniin ja houkuttelevan tuoksun, joka piristää aistejasi.

Mat, Dwaalia voi ihastella sellaisenaan tai se voi täydentää erilaisia ruokalajeja. Sen monipuolinen maku ja rakenne mahdollistavat sen yhdistämisen niin punaisen lihan, riistan kuin juustojenkin kanssa. Dwaal tuo aivoriihikäsiin juhlan ja tasapainoisen ruokailukokemuksen.

Serveringstemperatur, Parhaimman makuelämyksen varmistamiseksi Dwaal tulisi nauttia jäähdytettyyn lämpötilaan. Optimaalinen serveringstemperatur on 16-18 astetta. Tällä lämpötilalla Dwaal paljastaa kaikki hienostuneet ja moniulotteiset mautaniksen. Jäähdytetty juoma tarjoaa myös virkistävän ja miellyttävän tuntemuksen suussasi.

Kaiken kaikkiaan Dwaal on juoma, joka kutsuu sinut maistamaan jotain erilaista. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja hienostuneet maut tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea uusia makuelämyksiä. Olipa kyseessä juhlat tai rento illanvietto, Dwaal vie sinut jännittävälle matkalle makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Dwaal lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.