Siirry pääsisältöön
Gaja Barbaresco 2019
Täältä voit helposti tilata Gaja Barbaresco 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gaja Barbaresco 2019

Italia PiemonteBarbaresco Nebbiolo Pullo 750 ml 14% vol 2019
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Nebbiolo

Om Gaja Barbaresco 2019

Gaja Barbaresco 2019 on hienostunut ja laadukas punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja ikimuistoisen juomatilaisuuden. Tämä viini on peräisin alueelta, joka tunnetaan Barbarescon DOCG:na, joka sijaitsee Piemonten alueella Italiassa. Barbaresco-viinit ovat kuuluisia siitä, että ne valmistetaan pääasiassa Nebbiolo-rypälelajikkeesta, ja ne edustavat eleganttia tyyliä ja monitahoista makumaailmaa.

Gaja Barbaresco 2019:llä on houkutteleva ja monimuotoinen maku, joka korostaa viinin laadukkaita ainesosia ja huolellista käsittelyä. Viinissä on runsaasti tummia hedelmiä, kuten kirsikkaa ja luumua, sekä hienovaraisia mausteisia sävyjä, kuten vaniljaa ja neilikkaa. Sen pehmeät tanniinit ja miellyttävä hapokkuus tasapainottavat täydellisesti sen täyteläisen rakenteen, luoden harmonisen ja pitkäikäisen viinikokemuksen.

Gaja Barbaresco 2019:n tuoksu on intensiivinen ja houkutteleva. Viinin aromit sisältävät muun muassa kypsiä punaisia marjoja, mausteita, humusta ja eleganttia kukkaisuutta. Tämä moniulotteinen tuoksu herättää mielikuvia viljelmistä ja viinitarhoista, luoden miellyttävän aistillisen kokemuksen.

Tämä viini on ihanteellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen monipuolinen makumaailma ja tasapainoinen hapokkuus sopivat erinomaisesti liharuokien, kuten pihvin, lampaan tai riistan, kanssa. Se voidaan myös nauttia yksinään tai seuraksi koville juustoille ja tummille suklaaherkuille.

Paras tapa nauttia tästä punaviinistä on tarjoilla se hieman viilennettynä, noin 16-18 asteessa. Viinin täytyy hengittää hetken aikaa ennen kuin se paljastaa koko potentiaalinsa, joten suosittelemme dekantoimista tai avaamista muutama tunti ennen tarjoilua. Tämä viini on suunniteltu palkitsemaan kaikki hienostuneet makunystyrät.

Gaja Barbaresco 2019 tarjoaa unohtumattoman viinikokemuksen, joka täyttää kaikki odotuksesi laadun, monimuotoisuuden ja eleganssin suhteen. Se on täydellinen valinta erityisiin tilaisuuksiin ja viininystäville, jotka haluavat nauttia aitoa italialaista viinielämystä.

Täältä voit helposti tilata Gaja Barbaresco 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.