Siirry pääsisältöön
Carlshamns Flaggpunsch
Täältä voit helposti tilata Carlshamns Flaggpunsch lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Carlshamns Flaggpunsch

Suomi Pullo 500 ml 26% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 25.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Carlshamns Flaggpunsch

Carlshamns Flaggpunsch, jonka alkuperä, maku, tuoksu, ruokaparit ja tarjoilulämpötila tekevät siitä ainutlaatuisen juoman. Flaggpunsch on perinteinen ruotsalainen punssijuoma, jossa yhdistyvät tasapainoisesti eri mausteiden aromit ja täyteläinen maku. Sen valmistus perustuu vuosisatoja vanhaan reseptiin, joka on välittynyt sukupolvelta toiselle.

Flaggpunschilla on rikas ja moniulotteinen maku, joka tarjoaa nautinnollisen kokemuksen jokaiselle maistajalle. Siinä yhdistyvät taitavasti makeat ja mausteiset sävyt, luoden harmonisen tasapainon. Sen tuntuvat mausteet ja aromaattiset nuotit sopivat täydellisesti erilaisiin ruokapareihin.

Tuoksultaan Flaggpunsch on houkutteleva ja intensiivinen. Sen mausteinen ja hedelmäinen tuoksu kietoo sinut lämpimään tunnelmaan ja kutsuu nauttimaan hetkestä. Se avaa kulinaristin aistit ja herättää mielikuvan lämpimästä kesäpäivästä tai vieraanvaraisesta talvi-illasta.

Flaggpunsch on ihanteellinen juoma monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää hienosti esimerkiksi mausteisia liharuokia, kuten lihapullia, porsaankylkeä tai riistaa. Sen ainutlaatuinen maku kruunaa myös jälkiruoat, kuten mantelikakun tai vaniljajäätelön. Ruokaparien yhdessä tarjoileminen luo täydellisen tasapainon ja nostaa aterian uudelle tasolle.

Flaggpunsch on parhaimmillaan tarjoiltuna viileänä tai huoneenlämpöisenä. Sen maut ja aromit tulevat parhaiten esiin, kun juoma ei ole liian kylmää tai liian lämmintä. Suosittelemme nauttimaan Flaggpunschia noin 12-16 asteen lämpötilassa, jolloin sen kaikki vivahteet pääsevät oikeuksiinsa.

Carlshamns Flaggpunsch tarjoaa ainutlaatuisen ja elämyksellisen juomakokemuksen. Sillä on rikas historia ja perinteinen valmistusmenetelmä, joka on taidokkaasti yhdistetty mausteiden ja makujen tasapainoon. Kokeile Flaggpunschia ja anna sen viedä sinut matkalle Ruotsin perinteiden ja makujen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Carlshamns Flaggpunsch lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.