Siirry pääsisältöön
Viken Bryggeri Golden Ale 2022
Täältä voit helposti tilata Viken Bryggeri Golden Ale 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Viken Bryggeri Golden Ale 2022

Ruotsi Skåne länHöganäs kommun Pullo 330 ml 5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022

Om Viken Bryggeri Golden Ale 2022

Viken Bryggeri Golden Ale 2022 - Onko sinulla jano? Etsitkö täydellistä olutta nautittavaksi rentoutumisen hetkillä? Etsintäsi voi viimein päättyä, koska tässä se on - Viken Bryggeri Golden Ale 2022.

Viken Bryggeri Golden Ale 2022 on erityinen olut, joka valmistetaan huolella valikoiduista raaka-aineista. Sen taustalla on Viken Bryggerin pitkäaikainen perinne ja intohimo oluenvalmistukseen. Tämä olut on tarkoitettu niille, jotka arvostavat laadukasta ja ainutlaatuista olutta.

Tämän kultaisen aletyylin oluen alkuperä juontaa juurensa Viken Bryggeriin, pienimuotoiseen panimoon, joka sijaitsee upean luonnon ympäröimänä. Panimon osaavat oluenvalmistajat ovat yhdistäneet taidokkaasti perinteisiä tekniikoita ja innovatiivisia kokeiluja saadakseen aikaan tämän herkullisen oluen.

Viken Bryggeri Golden Ale 2022 hurmaa sinut sen ainutlaatuisella maulla ja tuoksulla. Tämä olut yhdistää pehmeät maltaiset aromit raikkaiden humalatuntumien kanssa, jolloin se muodostaa täydellisen tasapainon makuhermoillesi. Kyllä, tämä olut on tarkoitettu niille, jotka haluavat kokea todellisen oluen nautinnon.

Tämän upean oluen voi nauttia monella eri tavalla. Se sopii täydellisesti seuraksi rentoutushetkiin ystävien kanssa tai vaikkapa grilliaterian kanssa. Viken Bryggeri Golden Ale 2022 nostaa ateriasi tasolle, jollaista et ole kokenut ennen.

Jotta voisit nauttia tästä oluesta täysin, suosittelemme sen jäähdyttämistä 8-10 asteeseen. Löydä se täydellinen lämpötila ja anna oluen aromien valloittaa sinut täysin.

Viken Bryggeri Golden Ale 2022 on esimerkki tarkasti valmistetusta, laadukkaasta oluesta, joka on suunniteltu antamaan sinulle unohtumattomia hetkiä. Ota lasi käteesi, kaada olut ja valmistaudu kokemaan ainutlaatuinen oluen nautinto.

Täältä voit helposti tilata Viken Bryggeri Golden Ale 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.