Siirry pääsisältöön
Susana Balbo Signature Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata Susana Balbo Signature Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Susana Balbo Signature Rosé 2022

Argentiina MendozaCuyo MalbecPinot noir Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Malbec, Pinot noir

Om Susana Balbo Signature Rosé 2022

Susana Balbo Signature Rosé 2022 on maukas ja raikas roseviini, joka tulee arvostetulta Argentiinan viinintuottajalta Susana Balbolta. Tämä viini edustaa viinitalon allekirjoitustyyliä ja on valmistettu huolellisesti valituista rypäleistä.

Tämän roseviinin alkuperä on Mendozan viinialueella, joka on tunnettu laadukkaista viineistään. Alueen lämmin ilmasto ja vuoristoilmasto luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden kypsymiselle. Susana Balbo onnistuu hyödyntämään tämän alueen potentiaalin täydellisesti, luoden tasapainoisen ja nautittavan roseviinin.

Susana Balbo Signature Rosé 2022:ssa on raikas ja houkutteleva tuoksu, jossa voi aistia punaisia marjoja, kuten vadelmaa ja mansikkaa. Viini on myös maailmalta löytyvien ruusun terälehtien hienovarainen tuulahdus, joka lisää viiniin hienostuneisuutta.

Maku on tässä roseviinissä huomattavan raikas ja tasapainoinen. Siinä voi maistaa punaisten marjojen makeutta ja hentoa happamuutta, joka pitää viinin miellyttävän virkistävänä. Se on täydellinen valinta kesäisiin illallisiin tai rentoihin kohtaamisiin ystävien kanssa.

Susana Balbo Signature Rosé 2022 sopii erinomaisesti monipuolisen ruokavalikoiman yhdistämiseen. Se on täydellinen kumppani tuoreille salaateille, grillatuille kaloille ja äyriäisille sekä kepeille pastaruoille. Suosittelemme nauttimaan tätä roseviiniä hieman viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa.

Kokonaisuutena Susana Balbo Signature Rosé 2022 on herkullinen ja tyylikäs valinta roseviinejä arvostavalle. Sen maistelun aikana voit nauttia raikkaudesta ja eleganssista viinin jokaisessa lasillisessa. Olipa kyse sitten kesäisestä illallisesta tai rentouttavasta hetkestä ystävien kanssa, tämä roseviini täydentää kokemuksen täydellisesti.

Täältä voit helposti tilata Susana Balbo Signature Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.