Siirry pääsisältöön
Agda Marianne Köpings Musteri
Täältä voit helposti tilata Agda Marianne Köpings Musteri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Agda Marianne Köpings Musteri

Ruotsi Västmanlands länKöpings kommun Pullo 330 ml 7.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Agda Marianne Köpings Musteri

Agda Marianne Köpings Musteri on maailmanluokan tuote, joka edustaa korkeatasoista laatua ja perinteitä. Tämä ainutlaatuinen tuote tarjoaa herkullisen ja raikkaan makuelämyksen, joka tuo mieleen nostalgiset muistot suomalaisesta maaseudusta.

Agda Marianne Köpings Musterin juuret ovat syvällä suomalaisessa luonnossa ja perinteikkäässä maatalouden historiassa. Tuotteen valmistuksessa käytetään vain parhaita Kotimaisia raaka-aineita perinteisten menetelmien mukaisesti. Tämä takaa, että jokainen pullo Agda Marianne Köpings Musteria on täynnä aidon suomalaisen omenan ja vonkaleen makua.

Agda Marianne Köpings Musterin maussa on rikas ja täyteläinen hedelmäinen aromi, joka vie sinut suoraan omenapuiden keskelle. Tämä herkullinen juoma on täynnä elämäniloa ja raikkautta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikkien herkutteluhetkien kruunaajaksi.

Agda Marianne Köpings Musteri sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, tai se voi toimia ihanteellisena ainesosana cocktailien ja alkoholittomien juomien valmistuksessa. Voit myös käyttää sitä ruoanlaitossa tai leivonnassa antamaan annoksellesi upeaa makua ja luonnollista makeutta.

Suosittelemme nauttimaan Agda Marianne Köpings Musterin viilennettynä noin 8-10 asteessa, jolloin sen maku ja tuoksu pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Tarjoile se lasista, joka korostaa sen upeaa väriä ja anna sen herättää makuaistisi eloon.

Agda Marianne Köpings Musteri on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat aitoja makuja ja korkealaatuisia tuotteita. Se on täydellinen lahja tai herkku omaksi iloksi - tämä suomalainen klassikko ansaitsee tulla nautituksi aina, kun haluat hemmotella itseäsi tai vieraitasi erityisellä herkulla. Kohtele itseäsi Agda Marianne Köpings Musterilla ja nauti aidosta suomalaisesta makuelämyksestä.

Täältä voit helposti tilata Agda Marianne Köpings Musteri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.