Siirry pääsisältöön
Katja Köpings Musteri
Täältä voit helposti tilata Katja Köpings Musteri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Katja Köpings Musteri

Ruotsi Västmanlands länKöpings kommun Pullo 330 ml 6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Katja Köpings Musteri

Katja Köpings Musteri on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa herkullisen yhdistelmän perinteitä, makua ja tuoksua. Tämä taitavasti valmistettu mehutiiviste tulee suoraan Ruotsin sydämestä, Katja Köpingistä, jossa se on valmistettu perinteisin menetelmin jo vuosikymmenien ajan.

Meidän ainutlaatuisia mehutiivisteitämme valmistetaan vain parhaista raaka-aineista, jotka valikoidaan huolella paikallisilta maanviljelijöiltä. Näin taataan tuoreus ja korkealaatuinen maku jokaisessa pullossa. Meidän tuotannossamme käytetään myös perinteisiä kylmäpuristusmenetelmiä, jotka säilyttävät marjojen täyteläisen maun ja tuoksun.

Katja Köpings Musterilla on laaja valikoima erilaisia makuja, joista jokainen tarjoaa oman ainutlaatuisen makuelämyksensä. Voit valita klassisista marjamakuista, kuten perinteisestä mansikasta tai mustikasta, aina hieman eksoottisempiin vaihtoehtoihin, kuten tyrniin tai puolukkaan. Jokainen maku on valmistettu tarkkaan viilennetyssä prosessissa, jotta varmistetaan tuoreus ja intensiivinen maku jokaisen hörpyn kohdalla.

Meidän mehutiivisteemme sopii täydellisesti moniin eri ruokiin ja juomiin. Voit sekoittaa sitä veteen saadaksesi virkistävän ja aitoon makuunsa luottavan mehun. Voit myös käyttää sitä jälkiruokien, kuten jogurtin tai jäätelön, päällisenä, tai mikset kokeilisi sitä hieman erilaisten drinkkien valmistukseen. Vain mielikuvitus on rajana!

Katja Köpings Musterin mehutiivisteitä tulisi nauttia viileänä, jotta niiden täyteläinen maku ja tuoksu pääsevät oikeuksiinsa. Suosittelemme nauttimaan niitä noin 10-12 asteen lämpötilassa, jotta saat parhaimman makuelämyksen. Voit myös kokeilla lämmittää mehutiivistettä ja nauttia sitä kuumana talvisena päivänä - tämä tuo esiin uusia ja jännittäviä makuja!

Katja Köpings Musteri tarjoaa sinulle aitoa makuelämystä perinteiden ja laadun kautta. Tutustu valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi!

Täältä voit helposti tilata Katja Köpings Musteri lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.