Siirry pääsisältöön
Ängöl Kilderkin Ale
Täältä voit helposti tilata Ängöl Kilderkin Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ängöl Kilderkin Ale

Ruotsi Kalmar länKalmar kommun Pullo 330 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Ängöl Kilderkin Ale

Ängöl Kilderkin Ale on ruotsalainen olut, joka on valmistettu käsityönä tarkasti valikoiduista raaka-aineista. Tämä olut on saanut inspiraationsa perinteisistä brittiläisistä pale ale -oluista, mutta siinä on oma ainutlaatuinen twistinsä.

Ängöl Kilderkin Ale valmistetaan Länsi-Götanmaalla sijaitsevassa pienessä panimossa, joka tunnetaan tinkimättömästä laadustaan. Olut on saanut nimensä kilderkin-oluthaarasta, joka on vanha tynnyri- tai sammioviljelyn muoto. Tämä nimi kuvastaa tämän oluen perinteisiä juuriamme ja vanhojen olutvalmistusmenetelmien kunnoitusta.

Oluesta voi havaita sen täyteläisen ja houkuttelevan aromin, joka tulee tasapainoisesta cocktailista selektoituja maltaisia ja humalaisia makuja. Kauniin kultaisen värin lisäksi siinä on havaittavissa lämmin ja maanläheinen tuoksu, joka houkuttelee sinut ottamaan ensimmäisen kulauksen.

Ängöl Kilderkin Ale sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokavalintoihin. Sen kevyt ja raikas maku täydentää täydellisesti vaaleat liharuoat, kuten kanan ja kalan. Olut myös korostaa erityisesti mausteisuutta esimerkiksi meksikolaisissa tai aasialaisissa ruoissa. Koet todella täydellisen makuelämyksen, kun yhdistät tämän oluen ystäviesi kanssa nautittavan grillimakkaroiden, pizzan tai pariloitujen kasvisten kanssa.

Tämän oluen parhaan nautinnon saavuttamiseksi suosittelemme jäähdyttämään sen noin 8-10 asteeseen. Tämä lämpötila antaa oluelle sopivan tasapainon ja ehkäisee sen liiallista lämmittymistä. Voit nauttia tästä oluesta joko suoraan pullosta tai kaatamalla sen kauniiseen lasiin, mikä tuo esille sen rikkaat värit ja tuoksut.

Ängöl Kilderkin Ale on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat perinteitä, laadukkaita raaka-aineita ja ainutlaatuista makuelämystä. Tämä ruotsalainen olut kuvastaa olutharrastuksen parhaita puolia ja tarjoaa sinulle ikimuistoisen hetken, kun pääset nauttimaan sen herkullisesta mausta ja tuoksuista.

Täältä voit helposti tilata Ängöl Kilderkin Ale lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.