Siirry pääsisältöön
Somersby Pear Cider
Täältä voit helposti tilata Somersby Pear Cider lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Somersby Pear Cider

Kansainvälinen tavaramerkki Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
58%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 8.3g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Somersby Pear Cider

Somersby Pear Cider on raikas ja virkistävä juoma, joka valmistetaan parhaista kotimaisista päärynöistä. Juoma on peräisin Pohjoismaista, joissa päärynät kypsyvät kauniissa luonnon olosuhteissa. Sen luonnollisesta raikkaudesta ja puhtaasta mausta voikin aistia Pohjolan raikkaan ilmaston ja puhtaan luonnon vaikutuksen.

Somersby Pear Ciderin erottuva makuprofiili tarjoaa herkullisen yhdistelmän makeutta ja happamuutta. Päärynöiden luontainen makeus tasapainottuu sitruksen raikkaudella, joten jokainen siemaus on täydellinen harmonia. Lisäksi juomassa voi aistia kevyen kukkaisen ja hunajaisen tuoksun, joka houkuttelee nauttimaan siitä.

Tämä raikas juoma sopii täydellisesti monenlaiseen ruokailuun. Se on erinomainen kumppani kesägrilliruoalle, salaateille, leivonnaisille ja juustolautasille. Somersby Pear Ciderin kevyt ja hedelmäinen maku täydentää ruokien makumaailmaa, kun taas sen raikkaus raikastaa suuta ja jättää miellyttävän jälkimaun.

Paras tapa nauttia Somersby Pear Cider on tarjoilla se hyvin viilennettynä. Juoma pääsee täydellisesti oikeuksiinsa, kun se nautitaan noin 6-8 asteessa. Juoma voi nauttia joko suoraan pullosta tai lasista, jotta sen kauniit värit ja kuplat pääsevät esiin. Voit myös kokeilla juoman tarjoilemista jääpalojen tai tuoreiden hedelmien kanssa, jolloin se saa vieläkin raikkaamman ja piristävämmän makuvivahteen.

Somersby Pear Cider tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka on täydellinen valinta niin arkeen kuin juhlaan. Sen raikas maku, luonnollinen makeus ja raikas sitruksisuus tekevät siitä täydellisen juoman niille, jotka etsivät jotain erikoista ja virkistävää. Nauti tästä raikkaasta päärynäjuomasta yhdessä ystävien kanssa ja luo unohtumattomia hetkiä.

Täältä voit helposti tilata Somersby Pear Cider lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.