Siirry pääsisältöön
La Trappe Isidor
Täältä voit helposti tilata La Trappe Isidor lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

La Trappe Isidor

Alankomaat Pullo 330 ml 7.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
58%
Humalahakuisuus
25%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om La Trappe Isidor

La Trappe Isidor on hollantilainen kaupunkiluostarin olut, joka kunnioittaa perinteitä ja tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä erinomainen olut saa inspiraationsa luostarin historiaan ja sen luonnollisiin ainesosiin.

La Trappen Isidorin alkuperä juontaa juurensa hollantilaiseen kaupunkiluostariin, joka on ollut toiminnassa jo vuosisatojen ajan. Tämä perinne rikkoo muureja ja sulattaa sydämet, kun oluen luomisen salaisuudet välittyvät harrastajille ympäri maailmaa.

Isidorin maussa voi aistia sen aitouden ja hienostuneisuuden. Tämä belgialainen vahva vaalea ale-olut tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän hienostuneita maltaisia makuja, pehmeitä hedelmäisiä ja mausteisia vivahteita sekä hennon humalan tuomaa raikkautta. Jokainen kulaus tarjoaa uusia sävyjä ja kerroksia, jättäen jälkimaun joka pitää sinut palaamaan ottamaan toisen siemauksen.

La Trappe Isidorin tuoksussa voi aistia sen rikkauden ja monimuotoisuuden. Tuoksusta huokuu makea maltaisuus, joka sekoittuu kevyisiin hedelmäisiin ja mausteisiin vivahteisiin. Jokainen henkäys antaa vihjeitä tulevasta makunautinnosta ja lupaa jotain erityistä.

Tämä herkullinen olut sopii erinomaisesti nautittavaksi monien ruokien kanssa. Kokeile Isidoria grillatun lihan, juustolautasen tai mausteisen kalan kanssa. Olut täydentää näiden ruokien makuja ja luo täydellisen harmonian jokaisen suupalan kanssa.

La Trappe Isidorin nauttiminen oikeassa lämpötilassa on tärkeää, jotta sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esille. Suosittelemme tarjoilemaan tätä olutta noin 10-12 asteessa. Näin kaikki sen hienostuneet nyanssit tulevat esiin ja saat täyden makunautinnon.

La Trappe Isidor on olut, joka juhlistaa perinteitä ja tarjoaa unohtumattoman elämyksen. Anna sen viedä sinut hollantilaisen luostarin maailmaan ja nauti sen herkullisista mauista ja tuoksuista.

Täältä voit helposti tilata La Trappe Isidor lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.