Siirry pääsisältöön
Fontän Bubblande Rosévin 2022
Täältä voit helposti tilata Fontän Bubblande Rosévin 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fontän Bubblande Rosévin 2022

Espanja Bobal Purkki 200 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Purkki
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Bobal

Om Fontän Bubblande Rosévin 2022

Fontän Bubblande Rosévin 2022 on herkullinen ja raikas kuohuviini, joka sopii täydellisesti juhlistamaan erityisiä hetkiä. Se on valmistettu huolella valituista rypäleistä ja kypsytetty huolellisesti, jotta sen ainutlaatuiset maut ja aromit pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Tämä roséviini on syntynyt aurinkoisilla viinitarhoilla, joissa viiniköynnökset saavat täydellisen määrän auringonvaloa ja lämpöä. Tämä heijastuu viinin herkimpiin nuotteihin, jotka muistuttavat kesäistä kukkaniittyä ja raikkaita marjoja. Fontän Bubblande Rosévin 2022 on todellinen nautinto kaikille aisteille.

Sen elegantti maku on täyteläinen ja lempeän hedelmäinen, jossa maistuu punaiset marjat ja kirsikat. Samalla se tarjoilee hienovaraista raikkautta ja hapokkuutta, joka pitää maun miellyttävän tasapainoisena. Tämä kuohuviini sopii täydellisesti niin juhlatilaisuuksiin kuin rentoihin illanistujaisiinkin.

Fontän Bubblande Rosévin 2022:n tuoksu on kutsuva ja houkutteleva. Sen herkät vivahteet tuovat mieleen kukkien ja hedelmien tuoksun, joka saa veden herahtamaan kielelle ja mielen iloiseksi.

Tämä herkullinen kuohuviini sopii täydellisesti monenlaisen ruoan seuraksi. Sen hapokas rakenne ja hedelmäiset aromit täydentävät hienosti esimerkiksi risottoja, salaatteja, äyriäisiä ja vaaleita liharuokia. Kokeile rohkeasti myös juustojen ja jälkiruokien parina, sillä tämän kuohuviinin tyylikäs maku ja rakenne sopivat monenlaisiin makuyhdistelmiin.

Fontän Bubblande Rosévin 2022 kannattaa tarjoilla jäähdytettynä noin 6-8 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että sen raikkaat maut ja aromit tulevat parhaiten esiin. Kuohuviinin kaunis vaaleanpunainen väri ja eläväinen kuplatanssi kruunaavat jokaisen lasillisen.

Oli kyseessä sitten juhlapäivä, illallinen ystävien kanssa tai rento hetki itselle, Fontän Bubblande Rosévin 2022 luo taianomaisen tunnelman ja tarjoaa makuelämyksiä, jotka jäävät mieleen pitkäksi aikaa. Nosta malja ja nauti tästä upeasta kuohuviinistä!

Täältä voit helposti tilata Fontän Bubblande Rosévin 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.