Siirry pääsisältöön
Helsinge Rököl
Täältä voit helposti tilata Helsinge Rököl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Helsinge Rököl

Ruotsi Söderhamns kommunGävleborgs län Pullo 500 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Helsinge Rököl

Helsinge Rököl on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa mahtavan makuelämyksen kaikille oluen ystäville. Tämä perinteinen ruotsalainen savuolut saa inspiraationsa Helsingen kauniista maaseudusta ja sen tunnelmasta. Helsinge Rököl on valmistettu huolella valituista aineksista ja se on täynnä ainutlaatuista makua, joka jättää jäljen jokaisen siemailun jälkeen.

Tämä rikas ja täyteläinen olut tarjoaa upean savuisen aromin, joka tuntuu heti ensimmäisestä haistelusta. Tuoksu on täyteläinen ja houkutteleva, ja se houkuttelee sinut lähemmäs lasiasi. Helsinge Rököl tarjoaa myös miellyttävän maun, jossa pehmeä savuisuus sulautuu tasapainoiseen maltaisuuteen. Jokainen huikka vie sinut matkalle savun ja oluen maagiseen maailmaan.

Tämän ainutlaatuisen oluen kanssa ruokaileminen on myös unohtumaton elämys. Helsinge Rököl sopii erinomaisesti grilliruokien, savustetun lihan, kypsennettyjen juustojen ja mausteisten ruokien kaveriksi. Sen rikas savuaromi täydentää täydellisesti näiden ruokien makuprofiilia. Helsinge Rököl on myös erinomainen kumppani leppoisille illanvietoille ystävien kanssa tai rentouttavalle koti-illalle.

Tämän oluen nauttimiseen sopiva lämpötila on noin 8-12 astetta. Tässä lämpötilassa sen savuisuus ja makuprofiili pääsevät oikeuksiinsa. Voit kokeilla myös tarjoilla sitä hieman viileämpänä, jos haluat tasoittaa sen voimakkuutta.

Helsinge Rököl on ehdoton valinta kaikille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja ainutlaatuista olutmaailmassa. Sen rikas maku, savuaromi ja sopiva lämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille tilanteille. Ota siis lasi käteen ja anna Helsinge Rököl'in vietellä sinut savun ja oluen taianomaiseen maailmaan!

Täältä voit helposti tilata Helsinge Rököl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.