Siirry pääsisältöön
Porla
Täältä voit helposti tilata Porla lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Porla

Ruotsi Strängnäs kommunSödermanlands län Pullo 750 ml 5.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Porla

Porla on ainutlaatuinen tuote, jolla on vahva suomalainen alkuperä. Sen rikas maku, hienostunut tuoksu ja monipuolisuus ruoan kanssa tekevät siitä täydellisen valinnan kaikkiin tilaisuuksiin. Porla tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen, joka heijastaa suomalaista luontoa ja puhdasta alkuperää.

Porlan alkuperäinen maku tulee suomalaisista marjoista ja kasveista, jotka on huolellisesti valittu ja kerätty suomalaisilta metsiltä ja niityiltä. Näiden sisältämät luonnolliset aromit yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla ja luovat herkullisen ja raikkaan maun, joka on täysin luonnollinen ja puhdas.

Tuoksultaan Porla on houkutteleva ja kiehtova. Sen valloittava tuoksu tuo mieleen metsän raikkauden ja marjojen makeuden. Porlan hienostunut tuoksu kutsuu kokeilemaan ja nauttimaan tästä ainutlaatuisesta tuotteesta.

Porla on monipuolinen ja sopii erinomaisesti erilaisiin ruokavalintoihin ja -tyyleihin. Se voi toimia aperitiivina, digestiivinä, seurustelujuomana tai osana monipuolista viinilistaa. Porla on täydellinen kumppani kaikenlaisille ruoille, kuten suomalaiselle ruokakulttuurille ominaisille kaloille, äyriäisille ja metsän antimille.

Porla tulisi nauttia viilennettynä, jotta sen täyteläinen maku ja raikas tuoksu pääsevät oikeuksiinsa. Suosittelemme tarjoamaan sitä viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jolloin sen parhaat ominaisuudet korostuvat.

Kutsu ystäväsi, perheesi tai vieraillesi nauttimaan Porlan ainutlaatuisesta mausta, tuoksusta ja suomalaisesta alkuperästä. Porlan avulla saat heille unohtumattoman elämyksen, joka vie heidät lähemmäs suomalaista luontoa ja sen aarteita.

Täältä voit helposti tilata Porla lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.