Siirry pääsisältöön
King of Grapes
Täältä voit helposti tilata King of Grapes lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

King of Grapes

Ruotsi Pullo 375 ml 8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Beska
33%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om King of Grapes

Kuningasrypäle - alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Kuningasrypäle on yksi kiehtovimmista viinirypälelajikkeista, joka tarjoaa upean makuelämyksen kaikille viinin ystäville. Sen alkuperä voidaan jäljittää takaisin antiikin aikoihin, ja se on voittanut sydämet ympäri maailman.

Tämän rypäleen maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Se tarjoaa runsaita hedelmäisiä makuja, kuten kypsiä luumuja, mustaherukoita ja tummia kirsikoita. Lisäksi siinä on hienovaraisia mausteisia ja maanläheisiä sävyjä, jotka antavat sille erityisen syvyyden. Nauttiessasi kuningasrypäleestä, huomaat sen hienovaraisen tasapainon ja pitkän jälkimaun.

Kuningasrypäleen tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen. Sen voimakkaat hedelmätuoksut, kuten kypsät punaiset marjat ja mustaherukat, herättävät aisteja ja saavat veden kielelle. Tässä tuoksussa on myös tanniinien hienovaraisia vivahteita, jotka lisäävät rypäleen monikerroksisuutta.

Tämä viinirypäle sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta se on myös täydellinen kumppani monille ruoille. Kuningasrypäle toimii erityisen hyvin punaisen lihan, kuten naudan tai karitsan, kanssa. Voit myös kokeilla sitä pehmeiden juustojen tai tumman suklaan kanssa herkullisena jälkiruokaviininä. Tämä monipuolisuus tekee siitä täydellisen valinnan jokaiseen tilaisuuteen.

Kun nautit kuningasrypäleitä, oikea tarjoilulämpötila on tärkeä seikka. Suosittelemme tarjoilemaan kuningasrypäleen lämpötilassa 16-18 astetta. Tämä lämpötila nostaa esiin rypäleen monimuotoisuuden ja antaa sille parhaan mahdollisen maun.

Oli sitten kyse juhlista, illallisesta ystävien kanssa tai rentouttavasta illasta kotona, kuningasrypäle on varma valinta. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet takaavat unohtumattoman kokemuksen ja jättävät jäljen jokaisen viinin rakastajan sydämeen.

Täältä voit helposti tilata King of Grapes lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.