Siirry pääsisältöön
Vouvray Plaisir Ancestral 2021
Täältä voit helposti tilata Vouvray Plaisir Ancestral 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Vouvray Plaisir Ancestral 2021

Ranska TouraineLoiredalen Chenin blanc Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chenin blanc

Om Vouvray Plaisir Ancestral 2021

Vouvray Plaisir Ancestral 2021 on upea viinivalinta kaikille viininharrastajille. Tämä herkullinen viini tarjoilee ainutlaatuisen makuelämyksen Härkomst viinialueen upeista rypälelajikkeista. Vouvray Plaisir Ancestral 2021 hurmaa suklaanruskean värinsä ja hienostuneen tuoksunsa avulla, ja se sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruokapöydässä.

Viinin maku on intensiivinen ja kompleksinen, tarjoten täyteläisen ja persoonallisen makuprofiilin. Sen rikkaat hedelmäiset ja hunajaiset muistiinpanot sekoittuvat hienostuneisiin sitruunan ja mineraalisten vivahteiden kanssa, luoden täydellisen tasapainon jälkimakuun.

Vouvray Plaisir Ancestral 2021:n rikas tuoksu avautuu viinin ensimmäistä haistamista varten. Se tarjoilee houkuttelevat kukkaisten, kypsien aprikoosien ja hunajan aromeja, jotka vievät sinut matkalle viinin alkuperäiseen luonteeseen.

Tämä viini on erinomainen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Sen tyylikäs ja tasapainoinen makuprofiili tekee siitä oivallisen valinnan kalaruoille, mereneläville, pehmeille juustoille ja hedelmäisille jälkiruoille. Voit myös nauttia Vouvray Plaisir Ancestral 2021:n sellaisenaan illan rentoutumisen aikana tai juhlistaa erityistä tilaisuutta sen ylellisen maun kanssa.

Viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta. Tämä lämpötila tuo esille viinin parhaat ominaisuudet ja tekee mausta täyteläisen ja miellyttävän.

Vouvray Plaisir Ancestral 2021 on loistava valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta ja hienostunutta viiniä. Sen rikas maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen käyttötarkoitus tekevät siitä täydellisen seuralaisen niin arki- kuin juhlatilaisuuksiin.

Täältä voit helposti tilata Vouvray Plaisir Ancestral 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.