Siirry pääsisältöön
La Estrada  2017
Täältä voit helposti tilata La Estrada 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

La Estrada 2017

Espanja Rioja Pullo 750 ml 14% vol 2017
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om La Estrada 2017

La Estrada 2017 on erinomainen valinta viinintoivossa. Tämä viini tarjoaa hienostuneen makumatkan ja unohtumattoman tuoksun. Valmistettu vuonna 2017, La Estrada on nuori ja eloisa viini, joka välittää täydellisesti tilkkutäkin maan kiehtovan tarinan.

Tämän viinin alkuperä on Härkomst, joka on tunnettu laadukkaista viinialueistaan. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä antavat viinille erottuvan ja monimuotoisen maun, joka lumoaa maistajansa heti ensimmäisestä ryyppäisystä lähtien.

La Estrada 2017:n maku on täyteläinen ja monimutkainen. Siinä voi maistaa tummia marjoja, kirsikoita ja mausteita, jotka tanssivat harmonisesti suussa. Viinin tasapainoinen hapokkuus ja pehmeät tanniinit varmistavat jokaisen siemauksen nautinnon.

Tuoksusta tulee elävästi esiin La Estrada 2017:n aromit. Voit tuntea tummien marjojen, kypsien hedelmien ja hienovaraisen tammen makeat tuoksut. Kaikki nämä elementit yhdistyvät luomaan houkuttelevan ja hienostuneen tuoksukokemuksen.

La Estrada 2017:n sopivuus ruoan kanssa on uskomaton. Voit nauttia sitä grillatun punaisen lihan, täyteläisten pastojen tai juustolajitelman kanssa. Viinin monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen valinnan monenlaisille ruokalajeille.

Optimaalinen lämpötila tälle viinille on noin 16-18 astetta Celsius. Tämä on täydellinen lämmönsäätö, joka vapauttaa kaikki viinin rikkaat maut ja aromit.

Siispä, jos etsit nautinnollista ja monipuolista viiniä erityisiin tilanteisiin, valitse La Estrada 2017. Tämä viini tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle.

Täältä voit helposti tilata La Estrada 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.